Drømmereiser :: Velkommen til oss

Bryllupsreise til Maldivene


Drømmer dere om en bryllupsreise til Maldivene? Etter mange og lange bryllupsforberedelser og en hektisk storslått bryllupsdag er det mange som gleder seg til sol, strand, god mat og uforglemmelige opplevelser med sin elskede. Dersom dere er lei av å planlegge er det bare å overlate dette til oss, så skreddersyr vi deres bryllupsreise til Maldivene. Alt dere behøver å gjøre er å lene dere tilbake og nyt en luksuriøs og opplevelsesrik ferie.

Hvorfor ikke kombinere deres bryllupsreise til Maldivene med noen aktiviteter som romantisk middag på øde øy, et aftencruise i solnedgangen, dykking og utforskning av det noen hevder er verdens vakreste koraller eller en tur på golfbanen? Mulighetene er mange og varierte og dere velger selv hvor aktiv bryllupsreise til Maldivene dere ønsker.

Dersom dere ønsker en romantisk vielse i Det Indiske Hav med florlette klær og mild havbris omgitt av deres nærmeste, vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe dere med å oppfylle denne drømmen. Vi kan ta hånd om diverse praktiske ting som for eksempel blomsterbukett, knappehullsblomst, champagne, kake, fotograf og eventuelle andre ting som dere ønsker.

Vi har lang erfaring i å tilby luksusreiser til eksotiske reisemål og fra denne erfaringen har vi lært at våre kunder som reiser på bryllupsreise til Maldivene kommer tilbake med en sekk full av deilige minner og spennende opplevelser som man alltid vil dele med sin kjære.

Gjør drømmen til fantasi og kontakt oss dersom du vil høre mer om alt vi kan tilby nye og blivende ektepar.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern