Drømmereiser :: Velkommen til oss

Bryllupsreise til Mauritius


Drømmer dere om en uforglemmelig og magisk bryllupsreise til Mauritius? Med kritthvite strender, krystallklart vann og tropisk klima er dette paradiset i Det Indiske Hav et av våre mest eksklusive og luksuriøse reisemål.En bryllupsreise på Mauritius betyr uforglemmelige minner fra romantiske middager på strander i solnedgang, vakker natur og et meget gjestfritt og vennlig folk.

Klimaet er varmt året rundt og med jevnlige, plutselige tropiske regnfall holder vegetasjonen seg grønn og frodig. Med flere luksushoteller der servicen holder verdensklasse er dette reisemålet populært hos nygifte. Planlegging og gjennomføring av et bryllup er ressurskrevende og derfor er det viktig når man reiser på bryllupsreise til Mauritius så handler det om å ta det rolig og nyte hverandres nye status som ektefolk.

Hva med å kombinere bryllupsreise til Mauritius med en vielse på stranden? Vi opplever at stadig flere ønsker å holde selve vielsen på stranden med sine nærmeste venner og familie.

Derfor tilbyr vi å ta oss av alt papirarbeid rundt vielsen og arrangere den i de mest romantiske omgivelser du kan forestille deg. Vielsen vil foregå på engelsk og vi har tatt hånd om fotograf, blomsterbukett, knapphullsblomst, champagne, kake og eventuelt alt annet dere måtte ønske å ha til bryllupet. Vårt mål er å kunne imøtekomme alle deres ønsker slik at dere får den perfekte bryllupsdagen i paradis.

Flere av våre hoteller tilbyr betydelige rabatter og romantiske overraskelser til dere som drar på bryllupsreise til Maldivene.

Har dere spørsmål om bryllupsreise til Mauritius eller noen av våre andre reisemål, er det bare å ta kontakt med en av våre dyktige konsulenter over telefon eller e-post, så skal vi hjelpe.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern