Bryllupsreise?
Etter en hektisk planleggingsfase og en storslått bryllupsdag kan det være godt å koble av med sin kjære...

Har dere en klar formening om hvordan deres bryllupsreise skal være? 

Vi kan skreddersy deres bryllupsreise og ta hånd om alle detaljer til destinasjoner som Mauritius, Maldivene, Seychellene, Thailand, Sri Lanka, Svalbard, Island,  Barbados, Sør-Afrika, Frankrike, Italia, Dubai, Curacao, Spania, Hellas osv.

Flere av de hotellene vi samarbeider med kan tilby særlige rabatter og romantiske overraskelser til nygifte som er på bryllupsreise.

Kanskje har dere lyst til å ta det enda litt lenger?
Hva med å love hverandre evig troskap under den endeløse afrikanske himmelen? Eller hvorfor ikke invitere deres nærmeste til en vakker vielse under en palme på stranden?

Vi tilbyr vielse i helt spesielle omgivelser.

Kunne du tenke deg å gifte deg på en ekspedisjonstur?
Vi tilbyr vielser på alle våre ekspedisjonsreiser. Med profesjonell fotograf på stedet får dere bryllupsbilder som skiller seg ut.

Drømmereiser har som målet å innfri deres drømmer og vi strekker oss langt for å imøtekomme deres ønsker.
På enkelte destinasjoner kan vi bistå med godkjenning av offentlige dokumenter slik at vielsen også er gyldig hjemme i Norge.
Vi kan også hjelpe med selve vielsen og arrangementet før og etter, samt at vi kan ta hånd om blomsterbukett, knappehullsblomst, champagne, kake, fotograf og lignende etter deres ønsker.

Mange nygifte som reiser med oss synes det er hyggelig å kombinere sin bryllupsreise med aktiviteter som romantisk middag på øde øy, dykking, cruise i solnedgang, golf og mange andre aktiviteter. Spesielt Mauritius og Maldivene er populære destinasjoner når det gjelder bryllupsreiser.

Gavekort

Drømmereiser selger gavekort på valgfritt beløp til bryllupsreisen. Gavekortet kan kun benyttes til reisen dere bestiller hos Drømmereiser, det kan ikke veksles inn i kontanter. Kanskje dere ønsker et gavekort, eller hjelp til bryllupsreisen i gave? Dersom dere ønsker veiledning eller et uforpliktende prisforslag er det bare å ta kontakt med en av våre dyktige reisekonsulenter. Vi står gjerne til tjeneste. Kontakt oss.
Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern