Dubais høydepunkter
Dubai er kjent for sine luksuriøse hoteller, flotte strender, shopping og ørken! Her kombineres by, strand og ørken på noen av Dubais flotteste hotell!

Opplev arabisk gjestfrihet og atmosfære på 3 luksuriøse hoteller med flott beliggenhet - det ene sentralt i Dubai City ved verdens høyeste bygning - Burj Khalifa - det andre midt på Jumeirah Beach og det tredje ute i ørkenen langt fra byens mas og kjas. Bedre kan det ikke bli!

Dag 1: Ankomst Dubai

Ved ankomst på flyplassen blir dere møtt ved "gaten" og fulgt til Ahlan Lounge hvor dere kan slappe av etter flyreisen i behagelige omgivelser med forfriskninger og snacks. Vår representant vil
 ta hånd om pass og bagasjekvitteringer og sørge for formalitetene rundt innreisen og også hente bagasjen deres.

Når dette er unnagjort, blir dere fulgt ut til bilen for privat transport inn til The Palace Old Town hvor dere sjekker inn på valgt romtype. Oppholdet inkl. frokostbuffet.

The Palace The Old Town er et luksuriøst hotell bygget i tradisjonell, arabisk stil på en egen øy omkranset av en kunstig innsjø..

Hotellet ligger rett ved Dubai Mall og Burj Khalifa - verdens
høyeste bygning. Her finnes mange restauranter, flere kafeer
og en egen souk hvor muligheten for å forsøke seg på pruting er tilstede. I innsjøen som omkranser hotellet finnes også verdens største fontene, og hver kveld vises en spektakulær forestilling hvor vannspruten står nesten 150 m rett til værs! Må oppleves!

Dag 2: Dubai City
Etter frokost blir dere hentet på hotellet for en 4-timers sightseeing i Dubai City. Her oppleves bl.a. Dubai Museum, båttur med en vanntaxi - en tradisjonell "abra" - over Dubai Creek og en vandring gjennom både krydder- og gullsouken. Her blir det selvfølgelig tid for litt shopping! Resten av dagen er på egenhånd.

Dag 3: Dubai City - Jumeirah Beach


Etter frokost og utsjekking blir dere hentet på hotellet til avtalt tid for transport til Jumeirah Beach og The Westin Dubai Mina Seyahi Bech Resort & Spa. Her sjekker dere inn et Deluxe Seaview rom. Oppholdet inkl. frokost.

Dag 4 og 5: Jumeirah Beach
Opphold på egenhånd. Vår representant er tilgjengelig og står til tjeneste både utflukter og spennende forslag til andre aktiviteter.

Dag 6: Jumeirah Beach - Bab Al Shams

Etter frokost og utsjekking blir dere hentet på hotellet og kjørt ut i ørkenen til det fantastiske ørkenhotellet Bab Al Shams. Her sjekker dere inn for 2 netter og nyter Bab Al Shams deilige basseng midt i sanddynene, tar en spa-behandling (mot tillegg) og avslutter med en middag under stjernene på en av Dubais beste restauranter. Obs: Bord bør forhåndsbestilles på denne restauranten.

Dag 7: I ørkenen
Nyt dagen og hotellets fasiliteter!

Dag 8: Avreise
Etter frokost og utsjekking blir dere hentet på hotellet i passe tid før flyavgang og kjørt til flyplassen for hjemreise.

 

Pris per person fra kr. 9285,-

Prisen inkluderer:
* Vip service ved ankomst til Dubai
* Privat transport med Audi A8, Mercedes S-klasse, BMW 7 eller lignende
* 7 netter i delt dobbeltrom inkl frokost
* Dubai City Tour

Fly t/r Norge kommer i tillegg.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern