Island
Kontakt oss for opplevelser tilpasset dine ømsker, spesielle kampanjer gode pakketilbud.

Islands Sagaer og Vulkaner


Bad i naturlige varme kilder og gå gjennom lavaområder – en reise for livet!

Mytiske Island er et land med is og lava, gamle sagaer, lange arktiske vintre og somre opplyst av midnattssolen. Landskap med storslått, uforstyrret natur omgir små, moderne byer og tettsteder.

Uforstyrret og geologisk aktiv

Islands natur tilbyr fantastiske landskap med noen av Europas mektigste fosser. Island er plassert på den midtatlantiske ryggen, en posisjon som betyr at landskapet geologisk sett er hyperaktivt, med vulkanutbrudd og geysirer. Sammen med vårt kunnskapsrike ekspedisjonsteam får du oppleve øyer, byer, bosetninger, spektakulær utsikt og andre interessante områder.


Oppdag villmarken, dyrelivet, historien og bosetningene

I løpet av en 12 dagers ekspedisjon rundt Island kan du gå turer gjennom lavalandskap, puste inn den rene luften, svømme i de naturlige varme kildene, besøke en av de mange museene eller utforske Island på egenhånd og prate med den vennlige lokalbefolkningen. Vi tilbyr også en rekke utflukter som gir deg enda flere spennende opplevelser.

Foto: Kirill Trubitsyn


Sagaøya Island

Islands historie går tilbake til de eldgamle sagaene, og folkeeventyrene er fulle av mystikk, alver og troll – inspirert av landets varierte natur. Midt i denne store villmarken ligger fargerike fiskelandsbyer, havnebyer og livlige, urbane områder.Foto: Zhukova Valentyna

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern