Svalbard
Kontakt oss for gode tilbud.

Den komplette Spitsbergen ekspedisjonen.


Her bor det flere isbjørner enn mennesker

Denne ekspedisjonen er helt unik. Vi går i land flere steder og gir deg spennende arktiske opplevelser. Vi seiler nord for 80. breddegrad og helt opp til iskanten i Nordishavet på veien rundt Spitsbergen. Bli med på spennende utflukter som fotturer og kajakkpadling, og andre aktiviteter på land og i vann. Det er også store sjanser for å se isbjørn, da det finnes flere isbjørner enn mennesker på Svalbard. Du er tross alt i Europas største arktiske ødemark.

Høydepunkter i Arktis

Vi starter i Longyearbyen og krysser 80. breddegrad. Da er vi faktisk bare 600 nautiske mil fra Nordpolen. Utforsk flotte nasjonalparker og andre arktiske høydepunkter. Når vi er så langt nord kan det være utrolig kaldt, men takket være Golfstrømmen har Svalbard overraskende mildt klima om sommeren. Det finnes et stort mangfold av dyr her, blant annet sel, tusenvis av sjøfugler, fjellrev, reinsdyr og isbjørn – det største rovdyret av dem alle.

Foto: Rinie van Meurs


Dype fjorder, mektige isbreer og ren villmark

Sommeren byr på nydelige farger og kontraster i naturen. Her blir du møtt av dramatiske isbreer, majestetiske fjellformasjoner, dype fjorder, livlige fugleklipper og en endeløs arktisk tundra med ulike plantearter. Midnattssolen gir deg dagslys hele døgnet, så her har du ubegrensede muligheter til å utforske omgivelsene rundt deg og få opplevelser som gir deg minner for liv

Foto: Merete Wiken Dees


Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern