fbpx

Om Drømmereiser

Drømmereiser er spesialister på unike reiseopplevelser for privatpersoner og bedrifter.

Vi hjelper våre kunder med spennende og autentiske reiseopplevelser, individuelt tilpasset til deres behov. Vi gir personlig service hele veien, og planlegger drømmereiser med fokus på detaljene.
Det skal være enkelt å bruke oss, og du skal føle deg ivaretatt fra du kontakter oss til du kommer hjem igjen. Vi har kontorer i Oslo, men kan også enkelt kontaktes på både e-post og telefon.
Våre kunder bruker oss til bryllupsreiser, vielser i utlandet, familieferier, bedriftsreiser, romantiske kjæresteturer og venneturer.
Det er enkelt og trygt å la oss planlegge din neste reiseopplevelse.

Hvorfor velger andre oss?

Kompetanse og erfaring

Vi har 18-års erfaring med å planlegge reiser for våre kunder, og kan derfor tilby ekspertise på reisemål og opplevelser i hele verden. Vi tilbyr reiser av høy kvalitet til best mulig pris, og reisen din blir individuelt tilpasset til ditt behov.

Individuelt tilpasset reiseopplevelser

Når du kontakter oss vil vi gi deg noen anbefalte alternativer, og vi deler gjerne våre tips og gode råd med deg underveis. Du velger blant forhåndskvalifiserte bosteder og destinasjoner – og lar oss ordne resten.

Enestående service og personlig oppfølgning

Det viktigste for oss er fornøyde kunder og vi prioriterer derfor personlig oppfølgning, slik at du føler deg ivaretatt før, under og etter reisen. Du kan selvfølgelig kontakte oss når som helst hvis det er noe du lurer på.

"La drømmer bli virkelighet, la oss skreddersy din reise"

Oppdag spennende reisemål

La deg inspirere av våre mange reisemål og reisetips, og finn ett eller flere reisemål du liker.

Ta kontakt

Bestill en av pakkene på vår side eller ta kontakt for mer informasjon og et uforpliktende tilbud. Vi hjelper dere gjerne med planleggingen!

Bestill

Når du har funnet din drømmereise legger du inn bestilling. Vi følger deg opp med info og tips mot avreise.

Skreddersy din reise?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!