Sør-Afrika
Sør-Afrika - en verden i ett land... Cape Town, Durban, Johannesburg Safari, Garden Route, storby, vindistriktene, sol&bad..

Sør-Afrika, 10 netter rundreise

Namibia og Sør-Afrika, 12 netter

Namibia og Sør-Afrika, 14 netter

Sør-Afrika, Cape Town og safari, 12 netter

Durban og safari, 8 netter

 

Sør-Afrika kalles gjerne "en verden i ett land".
Fantastisk natur, rikt dyreliv, nydelige strender, mat og vin i verdensklasse er noe av det man kan oppleve i Sør-Afrika - et land man alltid vil tilbake til.

Kulturelt og historisk er landet noe for seg selv. Det er 11 offisielle språk, bare det sier litt om hvor variert og spennende det kan være å reise i Sør-Afrika.

Sol, bad, dykking og surfing finner du rundt Durban og langs Garden Route. Den vakre Garden Route i landets mest sydøstlige stat byr på blå laguner og ville klippeformasjoner. Vinsmaking, Kapp det Gode Håp, Table Mountain, Robben Island i Cape Town. Viltområder, fruktdaler, Blyde River Canyon og "God's Window" i områdene rundt Kruger nasjonalpark.

Sør-Afrika er mer moderne og vestlig enn man skulle tro, og infrastruktern deretter. Det er ingen problem å ta seg frem på egenhånd, spesielt Garden Route kjører man gjerne selv med leiebil, på veier med god standard og merking.
Opplevelsene står i kø, og det finnes noe for enhver smak.
Sør-Afrika passer både til bryllupsreisen og familieferien, eller kanskje en golftur med gutteklubben!

Man kan også kombinere Sør-Afrika med en rekke andre reisemål, for eksempel Mauritus for sol&bad..

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern