fbpx

Storbyferier

Klar for litt byliv? Vi tilbyr en rekke storbyreiser, verden rundt.

Interessen for storbyferier er stor, og både våren og høsten er høysesonger for langhelger til utlandet. Shopping, uteliv, severdigheter og nydelig mat er noen av opplevelsene som venter deg i de mest populære storbyene.

For mange er målet med reisen det viktigste; romantikk og shopping i Paris, fotballtur til London, sightseeing i Roma, eller kombinasjonen storby med sol og strand i Barcelona.

Vi kan hjelpe deg med turer til populære byer som Paris, London, Roma og Barcelona. Eller kanskje du vil reise med vennegjengen til sykkelbyen Amsterdam, endelig oppleve fantastiske New York, Spa-tur til Riga eller en romantisk kjærestetur til den trendy hovedstaden i Portugal, Lisboa.

Uansett hvor du har lyst til å reise på din neste storbyferie, så kan vi hjelpe deg med å finne flotte steder å reise og bo – med en rekke aktiviteter og opplevelser, hvis dere ønsker det.

Storbyferier passer for alle; reis med kjæresten, venner eller familien. En storbytur passer også perfekt for bedrifter. Send oss en e-post: post@drommereiser.no for tilbud på storbyreiser fra oss!

Våre Storbyferier:

Vi har dessverre ingen pakkereiser tilgjengelig for øyeblikket. Kontakt oss, så skreddersyr vi din drømmereise.

Visste du at vi skreddersyr Storbyferier?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!