fbpx

Aktive ferier

Aktive ferier er for deg som ikke er typen til å sitte stille. Vi tilbyr reisemål med en rekke forskjellige aktiviteter.

Aktiv ferie fra Drømmereiser

Aktive ferier blir stadig mer populært, og for mange er ferien en fin tid for trening og aktiviteter. Vi ser faktisk at opplevelse og aktivitet er vel så viktig som selve reisemålet, for mange. Derfor fokuserer vi på å finne reisemål med opplevelser som holder høy kvalitet, slik at du får en reise som er perfekt for deg; uavhengig av om du reiser med hele familien, vennegjengen, alene, eller sammen med kjæresten.

Planlegging og kvalitetssikring

Unike og ekstraordinære opplevelser krever planlegging og kvalitetssikring. Vi har lang erfaring med dette, og har lokale agenter og kontaktpersoner over hele verden. I tillegg er vi tilgjengelige for deg på telefon og e-post i forkant, under og i etterkant av turen, hvis du ønsker det. På denne måten kan vi garantere deg at du blir tatt godt vare på og får den ferien du ønsker deg – med opplevelser og inntrykk du aldri vil glemme.

Hva med en fantastisk topptur til Kilimanjaro i Tanzania, sykkeltur på Gran Canaria, eller kanskje en tur for å lære yoga i Thailand er det du drømmer om?

Den perfekte opplevelsen for deg

Vi finner den perfekte opplevelsen for deg, uavhengig om drømmen er safari i Kenya etterfulgt av sol og strender på Seychellene, kiting på Mauritius, eller dykking på Maldivene.

Vi har mange reisemål over hele verden, og du kan selvfølgelig spør oss om tips og råd. kontakt oss gjerne, og fortell oss hva du har lyst til å oppleve på din neste reise, så skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg!

Våre Aktive ferier:

Seychellene

Øyhopping Seychellene

Se alt hva Seychellene har å tilby av natur, strender og kultur.
Bali

Rundreise Bali

Perfekt for deg som vil oppleve hovedattraksjonene på Bali; kultur, natur og religion.
Safari Kenya - Maarten Van Den Heuvel

Kenya og Seychellene – Safari og strand

Safari i Kenya etterfulgt av sol og strender på Seychellene - vi garanterer deg en unik og uforglemmelige opplevelse!

Visste du at vi skreddersyr Aktive ferier?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!