fbpx

Rundreise Bali

Perfekt for deg som vil oppleve hovedattraksjonene på Bali; kultur, natur og religion.

Be om tilbud

Denne reisen har ikke fastpris - be om tilbud så tar vi kontakt

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

april - oktober

Overnatting

2 netter på: Rama Candidasa, Rama Phala Ubud og Naya Gawana, 3 netter på Swissbel Watujimbar

Pris

fra kr 23 000,- pr pers

Varighet

9 netter

Ikon Strand Gronn

Om Rundreise på Bali

Bali er den mest populære feriedestinasjonen i den indonesiske øygruppen, med den perfekte kombinasjonen av strender og eventyr.

På denne private rundreisen vil du virkelig oppleve skjønnheten Bali har å by på. Den eksotiske kulturen, de vennlige folkene og samtidig se kjente templer og landemerker. Du vil reise fra den avslappende fiskerlandsbyen Candidasa, videre til et av de mest populære stedene på Bali – magiske Ubud. Deretter vil du oppleve de imponerende risterassene,  de kjente varme kildene i Banjar Village før du tilbringer noen dager i en av Balis nasjonalparker. Her vil dere nyte et av Balis beste sted for dykking og snorkling før dere drar til Sanur for å nyte solfylte dager på stranden.

Dag 1

Dere blir møtt på flyplassen av sjåføren deres som vil kjøre dere øst, til den avslappende fiskerlandsbyen, Candidasa.
Her får dere servert et måltid når dere kommer frem, og dere bruker resten av dagen/kvelden som dere vil.

Dag 2

Dere spiser frokost på hotellet og har hele dagen til å utforske byen på egenhånd, eller planlegg en valgfri tur som dere ordner via vår representant på stedet.

Dag 3

Dere reiser fra Candidasa til Balis kulturelle sentrum, Ubud – med noen stopp på veien. Første stopp blir Goa Lawah, Bali Bat Temple. Dette er et av Balis viktigste templer. Hulen betraktes som hellig, og inngangen er omgitt av helligdommer som skal beskytte hulen fra det onde.  Neste stopp er Kusamba. Dette er en av mange rolige og eksotiske sorte sandstrender, kjent for sine tradisjonelle saltbruk.  Deretter fortsetter dere til Kerta Gosa, som er et historisk landemerke, og et av de viktigste historiske stedene på Bali. Deretter ankommer dere Ubud.

Dag 4

Dere spiser frokost på hotellet og har hele dagen til å utforske Ubud på egenhånd, eller planlegg en valgfri tur som dere ordner via vår representant på stedet.

Dag 5

Dere reiser fra Ubud mot vest-Balis nasjonalpark. Først stopper dere i Jatiluwih, for å se de imponerende risterassene som dette området er så kjent for, og som står på Unescos-verdensarvliste. Etter å ha nyte utsikten over risterassene, fortsetter dere til Bedugul, og her besøker dere Ulundanu Tempel, dedikert til gudinnen Dewi Danu. Etterpå kjører dere for å besøke landsbyen Munduk for en spasertur gjennom skogen til en vakker foss. Deretter ser dere varme kilder i Banjar Village, du kan også svømme i disse hvis du ønsker det, før dere er fremme i vest-Balis nasjonalpark hvor dere skal være de neste dagene.

Dag 6

Dere spiser frokost på hotellet før dere drar på snorkelekspedisjon til Menjangan Island. Dette er et av Balis beste steder for dykking og snorkling, med en rekke tropisk fisk og fargerike korallrev. Etter snorklingen har dere resten av dagen til å utforske det dere vil i nasjonalparken.

Dag 7

I dag skal dere til badestedet Sanur, hvor dere skal tilbringe de siste dagene. På veien dit stopper dere for å få med dere et av de vakreste templene på Bali, Pura Taman Ayun – som betyr «den flytende blomsterhagen». Det siste stoppet før Sanur, og høydepunktet på turen dit, er den berømte Tanah Lot Tempel, som er et av de viktigste templene på Bali. Etter dere har sett, tatt bilder og spist går turen videre til Sanur.

Dag 8

Sanur er en kyststrekning ved byen Denpasar på det sydøstlige Bali, og er perfekt avslutning på turen. Her kan dere nyte stille og rolig dager, med sol på deilige strender.

Dag 9

Dere spiser frokost på hotellet og har hele dagen til å slappe av på stranden, eller planlegge en valgfri tur som dere ordner via vår representant på stedet.

Dag 10

Hjemreise. Dere blir kjørt til flyplassen når det passer i forhold til deres flyavgang. Med masse minner og unike opplevelser har dere virkelig opplevd hva Bali har å by på.

Skreddersy din reise til Bali?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!