fbpx

Bali

Bali er den mest populære feriedestinasjonen i den indonesiske øygruppen, med den perfekte kombinasjonen mellom sandstrender og eventyr.

Ikon Strand Gronn

Om Bali

Bali er en øy og provins i Indonesia, som er velsignet med en eventyrlig natur. Fruktbare sletter, vakre strender, fossende elver og mektige vulkaner danner rammen rundt et elsket hjem for lokalbefolkningen og et magisk sted for øyas gjester. Bali har noe for enhver smak, og ethvert behov. Det er nok derfor så mange velger å komme tilbake, år etter år.

Bali har alt fra luksuriøse hoteller – gjerne sør-øst på øya, til bølger, surfing og nattliv i Kuta. Du finner også rolige byer og områder som passer godt for familier, og i sentrum av øya finner du den populære kunstnerbyen Ubud, midt i øyas regnskog.

Hovedattraksjonene på Bali er kulturen, naturen og religionen. Omkring 90 % av balineserne er hinduister, og du er omgitt av kunst og skulpturer, som er en del av religionen. Øya har også tusenvis av templer – du er velkommen inn, selv når det pågår seremonier. Hvis du ønsker aktiviteter, så kan Bali by på et godt tilbud av dette; surfing, mountain biking, kajakk og rafting er bare noe av det du kan finne på når du er på ferie her. Du kan også bare gå deg en tur i disse vakre omgivelsene.

Bali er en frodig øy, og av mange regnet som den vakreste av de indonesiske øyer. Send oss gjerne en e-post: post@drommereiser.no hvis du ønsker en tur til Bali.

Praktisk info

Tidsforskjell
Sommertid: norsk tid +6 timer. Vintertid: norsk tid +7 timer.

Språk
Bahasa indonesia er offisielt språk, bahasa bali (balinesisk) snakkes lokalt.

Transport 
Alle våre reiser inkluderer transport med privat sjåfør hvis ikke annet er avtalt.

Valuta og kredittkort
Indonesiske Rupier (IDR). De vanlige internasjonale kredittkortene aksepteres.

Visum
Ved innreise

Vaksinasjoner
Ta kontakt med nærmeste vaksinasjonskontor.

Elektrisitet

220 V / 230 V. Man må ha adapter.

 

Vær og klima

Bali har et tropisk klima hvor det er varmt året rundt med dagstemperaturer på ca. 30 grader og nattemperaturer på ca. 20-25 grader. Høysesongen er definert som perioden april-oktober.

Vanntemperaturen ligger jevnt på 28 grader året rundt.

Aktiviteter

På Bali finnes nesten alt, fra merkeklær til nattklubber, barer, luksushotell, dykking, rafting, hellige vulkaner og over 20 000 templer.

Hit kommer badenymfer, naturelskere, surfere, dykkere, golfere, ja nesten alle som drømmer om en ferie fylt med både solskinn og opplevelser.

Denne øya kan tilby alt du ønsker deg av aktiviteter og eventyr.

Våre reiser:

Bali

Rundreise Bali

Perfekt for deg som vil oppleve hovedattraksjonene på Bali; kultur, natur og religion.

Skreddersy din reise til Bali?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!