fbpx

Tamarijn

Drømmer du om et paradis uten bekymringer der alt er inkludert, fra mat og drikke til solnedganger over havet er Tamarjin det perfekte valget.

Be om tilbud

Pris er basert på lavsesong - be om tilbud for ønsket reiseperiode

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Deluxe Oceanfront

Pris

Fra kr. 127 250,- for en familie med 2 barn under 12 år, ved reise i juni og november

Varighet

10 dager - 8 netter

Ikon Strand Gronn

Om Tamarijn

Drømmer du om et paradis uten bekymringer der alt er inkludert, fra mat og drikke til solnedganger over havet er Tamarijn det perfekte valget. Her får du sol, strand og avslapning. Resortet passer fint til familier, par og bryllupsreisene. På Tamarijn har du tilgang til alle fasiliteter og All Inclusive som inkluderer 10 spisesteder, 8 barer, 4 bassenger og mye mer. Rommene har en uforglemmelig utsikt mot stranden, og du er kun noen får skritt unna den myke varme sanden. Med den livlige kulturen på Aruba og alle rom lokalisert rett ved havet er du garantert en fantastisk ferie.

Nyt dagene med alt fra snorkling til yogakurs, avslapning ved et av bassengene, eller på stranden med din favorittcocktail. På kveldene arrangeres underholdning som dans og filmkvelder. Selv om dere har alt dere trenger på resortet, er det også kort vei til alle severdigheter på Aruba, som Arikok National Park og California Lighthouse, for å nevne noe. Det er virkelig noe for alle å glede seg over i dette karibiske paradiset!

En reise til Aruba gir deg alt; vakker arkitektur, kritthvite strender, nydelig mat, fantastiske solnedganger, behagelige temperaturer hele året, og solgaranti. Har du spørsmål om resortet eller om Aruba er det bare å ta kontakt med oss, vi kjenner Aruba godt å vil sørge for at du bor fint og får med deg de beste stedene å besøke når du er her.

Tamarjin – All Inclusive familieferie

Inkludert

Fly tur/retur Oslo
Privat transport tur/retur hotellet
All Inclusive

Fasiliteter og aktiviteter

Treningsenter 
Vannsport senter
Snorkling
Strand volleyball og fotball
Sykler 
Tennis bane
Biljard, dart og bingo
Dansetimer
Ukentlig vann aerobics, yoga og Zumba
Kveldsunderholdning og tema kvelder
Klatrevegg på stranden 

Barneklubb for alderen 5 – 12

Gratis Wi-Fi

Skreddersy din reise til Aruba?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!