fbpx

Italia

Italia, landet kjent for mat og vin.

Ikon Strand Gronn

Om Italia

Mange har forelsket seg i Italia, og vi forstår godt hvorfor! Italia byr på god mat og vin, sol og varme, kunst og kultur – alt i fantastiske omgivelser. I Italia kan du oppleve historiske monumenter, eksklusiv mote, nydelig landskap og legendariske byer. Roma, med sin historiske sjarm og romantiske atmosfære. Gondoler og trange gater i Venezia. Den spennende byen Pompeii, vakre småbyer rundt Gardasjøen eller en tur til de italienske alper. Vi kan hjelpe deg med reisetips og sett opp din tur til Italia, vi tilbyr også unike opplevelser i Toscana, hvis dere er en gjeng som ønsker å oppleve autentisk italiensk vin -og matglede.

«Problemet med å spise italiensk mat, er at fem eller seks dager senere er du sulten igjen.» – George Miller

Praktisk info

Lokal tid: Norsk tid

Språk: Italiensk

Valuta: EUR = Euro

Elektrisitet: 220 V

Visum kreves ikke

Vær og klima

I Italia holder de sommerlige temperaturene seg godt frem til oktober (da spesielt i den sørlige delen av landet), samtidig som man utenfor sesong kan finne rimelig priser på både reise og opphold.

Aktiviteter

Spis italiensk mat; pizza og pasta – og is! Besøk sjarmerende Roma, mote-mekka Milano eller reis en tur til vakre Toscana. Autentisk mat, svømmebasseng, fred og ro og hyggelig italiensk vertskap.

Uansett hva du har lyst til å oppleve i Italia, så hjelper vi deg gjerne!

Våre reiser:

Toscana - Juan Manuel Nunez Mendez

Montalcino – Toscana

Gruppereise til Toscana med vin og sykkel i fokus - overnatting på vingård, mat og drikke inkludert

Skreddersy din reise til Italia?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!