fbpx

Amilla Fushi

Privatliv og tilbaketrukkethet som passer perfekt for både bryllupsreise, par og familier.

Be om tilbud

Pris er basert på lavsesong - be om tilbud for ønsket reiseperiode

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Reef Water Pool Villa

Pris

Fra 97 750,- per person ved reise i juni og bestilling innen 29 februar

Varighet

10 dager - 8 netter

Ikon Strand Gronn

Om Amilla Fushi

Den vakre og lukseriøse øya Amilla Fushi ligger i Baa Atoll på Maldivene, og er beskyttet av UNESCO. Øya ligger bare 30 min med sjøfly fra Male og navnet på øya oversettes til «My Island Home».

Med sine 59 hvitkalkede villaer som alle har private basseng er dette et godt valg for en ferie på Maldivene. Amilla Fushis utvalg av villaer tilbyr privatliv og tilbaketrukkethet som passer perfekt for både bryllups-reisende, par og familier.

Amilla Fushi tilbyr gourmet mat og har et godt og variert utvalg på øyas 8 restauranter. Her kan du utforske smakene fra Maldivenes beste restauranter, eksotiske krydder, importerte delikatesser og deilig sjømat – alt tilberedt med kjærlighet av erfarne kokker. Signatur restauranten Feeling Koi har dessuten blitt kåret til «World Luxury Restaurant» årlig siden 2017.

På Amilla Fushi finner du også Javvu Spa. Dette er kåret til Maldivenes beste spa-resort årlig siden 2016. Det ligger bortgjemt på østsiden av Amilla Fushi og er inspirert av øyas hav- og jungelmiljø. Et harmonisk sted hvor det fokuseres på de tre pilarene innen velvære: bevegelse, spiritualitet og spa.

Amilla Fushi tilbyr eventyr for alle aldre og har et godt utvalg av aktiviteter og utflukter. Det er også flere muligheter for sport og aktiviteter for de som liker litt adrenalin i ferien. Dykking og snorkling er populære aktiviteter. Du kan også prøve deg på andre vannsportsaktiviteter som wakeboard, vannski og flyboard. I tillegg bør du dra på delfin -og skilpaddesafari så kan du slappe av på kvelden med en båttur i solnedgang.

På Amilla Fushi er det også mulighet til å leie store boliger med alt fra 1 til 8 soverom. Her kan du bo med familien eller ta med vennegjengen på tur. Boligene har romslige soverom og et komplett kjøkken til å tilberede deilige måltider. Boligene har egen buggy som dere kan bruke til  å utforske alt øya har å tilby. Dere har også egen butler som imøtekommer alle behov.

Se flere filmer fra resortet her og de større boligene her:

 

 

Inkludert

Fly tur/retur Oslo
Sjøfly tur/retur
Dine Around All Inclusive

Fasiliteter og aktiviteter

Spa
Treningssenter
Tennis
Fotball
Badminton
Volleyball
Sykler
Snorkling
Dykking
Marinebiolog
Kajakk
Stand up paddel
Wakeboard
Flyboard
Vannski
Vindsurfing
Paraseiling
Katamaran seiling
Surfing
Jetski
Seabob
Fun tube og banana boat
Glassbunns båt
Fotoshoot av dere på øya inkludert
Barnebasseng
Barneklubb

Utflukter

Blue Hole snorkeltur
Skilpadde-safari
Delfin-safari
Natt snorkling
Seiltur i solnedgang
Sandbank piknik
Privat speedbåt
Besøk en lokal øy

Skreddersy din reise til Maldivene?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!