fbpx

Cora Cora Maldives

Moderne 5-stjerners feriested med den perfekte blandingen av luksus, romantikk og morsomme familievennlige alternativer.

Be om tilbud

Pris er basert på lavsesong - be om tilbud for ønsket reiseperiode

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Beach Villa

Pris

Fra 57 600,- pr pers.

Varighet

7 netter

Ikon Strand Gronn

Om Cora Cora

Cora Cora åpnet høsten 2021 og er et moderne 5-stjerners feriested som ligger på Maamigili Island i Raa Atollen, i en uberørt og naturlig lagune. Kun 45 minutter med sjøfly fra Male. Cora Cora Maldives er designet med frihet i tankene og gir den perfekte blandingen av luksus, romantikk og morsomme familievennlige alternativer.

Her kan du nyte barfot luksus i fantastiske omgivelser. Et opphold her vil oppleves som en kulinarisk reise med et bredt utvalg av internasjonale restauranter med førsteklasses mat og drikke. Med fem restauranter og barer tilbys en rekke moderne og tradisjonelle menyer, og gjestene kan nyte alt fra plantebaserte retter til autentiske maldiviske karriretter.

Hver av de luksuriøse villaene er skapt med komfort i tankene, de er smakfullt innredet og ligger plassert mellom den tropiske vegetasjonen og det glitrende turkisblå vannet. Strandvillaene er plassert på den myke, hvite sandstranden med fantastisk utsikt og vannvillaene tilbyr virkelig en romantisk opplevelse. Overnattingskategoriene spenner fra Beach Villa til Lagoon Pool Villa med to soverom og sklie.

Ta på deg en snorkelmaske, noen svømmeføtter og kast deg ut i den fargerike undervannsverdenen til øyas eget husrev. Er du ekstra heldig kan du få oppleve både skilpadder og manta rays (djelvelrokker).

Av aktiviteter over vann venter padlebrett, kajakk eller vindsurfing. Ønsker du mer fart og moro kan du leke deg med jetski, vannski, wakeboard og kne-boarding og dykking.

Hvis du ønsker en velfortjent ferie hvor hvile og restitusjon er målet ditt, så er dette det perfekte stedet for deg. Moksha Spa- oversettes til «frigjøring av sjelen» og er perfekt på linje med Cora Cora sin frihetsfilosofi. Anlegget består av syv spa-suiter som er i harmoni med de naturlige omgivelsene på øya. Med en rekke aktiviteter og behandlinger, eldgamle velvære tradisjoner og terapier, er Moksha Spa et luksuriøst tropisk fristed for total avslapning og velvære. Du kan blant annet registrere deg for yoga, meditasjon og en rekke balinesiske, thailandske og indonesiske terapier.

Cora Cora Maldives er designet med frihet i tankene og gir den perfekte blandingen av luksus, romantikk og morsomme familievennlige alternativer. Hotellet har også en egen app som hjelper deg med å planlegge besøket og aktivitetene før og under besøket.

I tillegg til kontaktløs innsjekking før ankomst, sørger appen for at du ikke går glipp av noen av spesial tilbudene. Under oppholdet er appen det perfekte reisefølget, og viser inspirasjon fra anbefalte bucket list-opplevelser som kan bestilles direkte fra appen. Reiseruten din er alltid tilgjengelig for å se hvilke eventyr du har planlagt.

Se film fra resortet her

Les mer om Madivene her

Inkludert

Fly tur/retur Oslo
Sjøfly tur/retur
Premium All Inclusive
Solnedgangscruise 1 gang under oppholdet
45 min massasje pr person 1 gang under oppholdet
All ikke motoriserte vannaktiviteter er inkludert

Fasiliteter og aktiviteter

Spa og velværesenter
Dykkesenter
Museum
Snorkling
Katamaran
SUP
Kajakk
Vindsurfing
Yoga
Meditasjon
Strand volleyball
Strand badminton
Boccaball
Treningssenter
Museum
Barneklubb 3-12
Barnebasseng
Motorisert vannsport
Biljard
Bordtennis
Brettspill
Fiske
Barnepass
Kino på stranden
Kveldsunderholdning

Utflukter

Ghost Island
Solnedgangsfisk
Solnedgangscruise
Snorklesafari
Besøke en lokal
Privat sandbank

Skreddersy din reise til Maldivene?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!