fbpx

Heritance Aarah 10 netter

Heritance Aarah er et av de fineste og mest luksuriøse feriestedene på Maldivene.

Be om tilbud

Pris er basert på lavsesong - be om tilbud for ønsket reiseperiode

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Beach Villa

Pris

Fra 65 250,- pr. person ved reise i juni og bestilling før 31 mars

Varighet

12 dager - 10 netter

Ikon Strand Gronn

Om Heritance Aarah

Hvis du ønsker å våkne opp i paradis til idyllisk luksus, med fantastisk utsikt til havet – bade i turkistblått hav, og nyte fantastisk mat under stjernehimmelen, er dette stedet du bør dra.  Heritance Aarah er et av de fineste og mest luksuriøse feriestedene på Maldivene og ligger i Raa Atoll bare 40 minutter med sjøfly fra Male. Vi anbefaler å ta sjøfly ut til øyen, da denne turen er en uforglemmelig opplevelse i seg selv.

Hotellet åpnet våren 2019 og har totalt 150 eksklusive villaer, hvor alle er moderne innredet i delikate lyse farger. Noen av villaene har også eget basseng og personlig butler. Heritance Aarah tilbyr Premium All inclusive, som inkluderer et Dine Around konsept hvor du får servert førsteklasses mat på 6 unike restauranter. Hotellet sine restauranter har i 2019 vunnet 19 gullmedaljer i kulinariske konkurranser og er dermed verdenskjent for den gode maten. Servicen her er utmerket, og betjeningen er opptatt av den maldiviske kulturen og av miljøet.

De romantiske omgivelsene gjør dette perfekt for bryllupsreisen eller en avkoblende ferie med kjæresten. Det passer også godt for familieferien, og for større familier finnes det familievillaer med to soverom. Barna vil bli godt tatt vare på i barneklubben som har morsomme aktiviteter for de minste, og barn under 6 år bor gratis. Heritance Aarah har et flott overwater spa anlegg og Shavana Spa er det første på Maldivene som tilbyr Medi Spa med medisinske behandlinger. Det medisinke teamet er spesialister og alltid oppdatert på det siste innenfor estetiske dermatologiske behandlinger som kombinerer anti-aldring -og tradisjonelle spabehandlinger.

La alt stresset forsvinne og unn deg selv en deilig massasje eller skjønnhetspleie i salongen som tilbyr highend behandlinger i en vakker atmosfære med havutsikt. For de som ønsker litt mer enn avkobling på stranden er det flere aktiviteter, alt fra vannsport og dykking til yoga og pilates på stranden. Her er det også mulighet for å prøve ut det nyeste innen actionfylt vannsport, som f.eks flyboarding.

Merk: Tilbudet tar forbehold om ledig kapasitet. Resortet har også andre romtyper og priser, kontakt oss hvis du er interessert i et tilbud på Heritance Aarah.

Inkludert

Fly tur/retur Oslo
Transport tur/retur med sjøfly
Premium All Inclusive

I tillegg får du:

4 utflukter inkludert i prisen
Ansiktskanning
Introduksjonsdykk
Vannsport

Fasiliteter og aktiviteter

Infinity-basseng
Barnebasseng
Barneklubb
Spasenter
Treningssenter
Dykkesenter
Snorkling
Tennis, volleyball, fotball, biljard og badminton
Vindsurfing
Kitesurfing
Katamaranseiling
Vannski

 

Skreddersy din reise til Maldivene?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!