fbpx

Kudadoo

Eksklusiv og privat øy på Maldivene med ubegrenset luksus inkludert. Her ligger alt tilrette for en fantastisk og uforglemmelig ferie.

Be om tilbud

Denne reisen har ikke fastpris - be om tilbud så tar vi kontakt

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Ocean Pool Residence Single Bedroom

Pris

Denne reisen har ikke fastpris - be om tilbud så tar vi kontakt

Varighet

9 dager - 7 netter

Ikon Strand Gronn

Om Kudadoo

Kudadoo er en eksklusiv og privat øy på Maldivene som åpnet i 2018. På dette luksuriøse resortet er det kun 15 villaer, som alle ligger over vannet med hvert sitt store og private infinity basseng på terrassen. Hver villa har en dedikert butler som har som mål å gjøre turen din så sømløs, morsom og perfekt som mulig. Du vil ha service tilgjengelig 24 timer i døgnet og resortet har et fantastisk og unikt all inclusive konsept; «Anything, anytime, anywhere». Dette inkluderer blant annet ubegrenset privat servering – hvor og når du vil, spa-behandlinger, vannsport, dykking, private utflukter, privat yoga, meditasjon og privat personlig trener. På Kudadoo vil de gjøre alt for at du skal få en fantastisk og uforglemmelig ferie.

Kudadoo er designet av den anerkjente arkitekten Yuji Yamasaki, og er inspirert av tradisjonell japansk arkitektur. Resortet setter en ny standard for bærekraftig luksushotell, og anlegget drives blant annet fullt og helt av solenergi. Kudadoo har blitt tildelt flere priser og er blant annet kåret til verdens beste nye luksushotell i 2018. Den lille intime øya har også et kompleks som ligger ved siden av selve øya. Her finner du spa, bar, restaurant, en vinkjeller med ostestue, spillrom og et svømmebasseng.

Kudadoo ligger i Lhaviyani-atollen som er ca. 40 minutter med sjøfly fra Male. Når du besøker Kudadoo har du også tilgang til øya Hurawalhi. Dette er søsterøya til Kudadoo og ligger bare en kort båttur unna. Så skulle dere trenge litt forandring kan dere gjerne utforske denne øya også, og blant annet oppleve Maldivenes største undervannsrestaurant.

Kudadoo – Ubegrenset luksus inkludert

Inkludert

Fly tur/retur Oslo
10 dager og 8 netter på Kukadoo
Sjøfly tur/retur
Ultra all inclusive; Anything Anytime Anywhere (Spa, dykking, alle aktiviteter og ekskursjoner)

Fasiliteter og aktiviteter

Trening
Spillrom
Kajakk
Kano
Seiling
Dykking
Yoga
Jetski

Utflukter

Fiske
Båttur
Delfin-safari
Piknik på en øde øy

Skreddersy din reise til Maldivene?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!