fbpx

Milaidhoo – Maldivene

Bryllupsreise eller romantisk kjærestetur. Milaidhoo tar luksus til et nytt nivå og vil garantert bidra til å skape din drømmeferie

Be om tilbud

Denne reisen har ikke fastpris - be om tilbud så tar vi kontakt

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Water Pool Villa

Pris

102 350,- pr pers

Varighet

10 dager - 8 netter

Ikon Strand Gronn

Om Milaidhoo Island

Maldivene er kjent for å være et av de mest romantiske stedene på jordkloden. Her går tiden litt langsommere og det er ingenting man skal rekke annet enn å nyte det øyene kan tilby.

Milaidhoo Island  er perfekt for par og bryllupsreisende. Dette femstjerners hotellet på Maldivene åpnet i november 2016, og har kun 51 villaer fordelt på den lille øya. Øya ligger i Baa Atoll UNESCO biosfærereservat, nær Hanifaru Bay, 126 km nord vest fro Male. Kun 35 minutter med sjøfly.

Med sitt eget korallrev som omkranser øya er dette et perfekt sted for snorkling og dykking. Husrevet har det populære dykkestedet «Milaidhoo Wall» med flere spennende grotter. Den lille vakre øya har rikelig med tropisk grønt og flotte hvite sandstrender. Søker dere gode matopplevelser burde dere absolutt reise hit å oppleve Maldivenes aller første «fine dining» restaurant.

Alt på Milaidhoo er skreddersydd og utformet etter dine behov for mest mulig komfort. Servicen er av topp kvalitet og alltid vennlig, og de viser stolt frem Maldivisk kultur.

Dere vil ha en fantastisk utsikt og se delfiner leke på overflaten av det turkise havet. Vi anbefaler et besøk til fantastiske Hanifaru Bay, hvor du kan snorkle med skilpadder og fargerike tropisk fisker. Ønsker dere å oppdage mysteriene og skjønnheten under overflaten er Maldivene også godt egnet for dykking.

Resortet har fiskebåter og tar gjerne med gjester på en fisketur eller dere kan ta en tradisjonell seilbåt og utforske korallrev og øde øyer, og komme hjem akkurat når dere vil.

På Milaidhoo venter uforglemmelige og unike opplevelser. Milaidhoo tar luksus til et nytt nivå og vil garantert bidra til å skape din drømmeferie.

 

Merk: Resortet har også andre romtyper og priser, kontakt oss hvis du er interessert i et tilbud på Milaidhoo Island.

Prisen inkluderer:

Fly tur/retur Oslo
Sjøfly tur/retur til Milaidhoo Island
Frokost og middag på Ocean restaurant (all-day dining)
En flaske champagne på rommet ved ankomst, i tillegg til en personlig gave fra hotellet – og frisk frukt
En dedikert 24-timers øyvertstjeneste
Vask av to klesplagg daglig per gjest
100 on-demand filmer på rommet i Water Pool Villaen
Bruk av snorkleutstyr
Fersk frukt, vann, premium te og kaffe – hver dag
Gourmet in-villa service – hver kveld
Bruk av hotellets flyplass-lounge ved ankomst og avgang
Wifi på rommet og offentlige områder

Skreddersy din reise til Maldivene?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!