fbpx

Siyam World

Splitter nytt 5 stjerners hotell designet for de som elsker å ha det gøy. Bo i vannvilla med eget basseng og morsom sklie ut i lagunen.

Be om tilbud

Denne reisen har ikke fastpris - be om tilbud så tar vi kontakt

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Watervilla med basseng og sklie

Pris

Fra 44 500,- pr pers. ved reise i juni, bestill innen 15 februar

Varighet

7 netter

Ikon Strand Gronn

Om Siyam World

 

Siyam World er et splitter nytt 5 stjerners hotell designet for de som elsker å ha det gøy. Øya passer for par, familier eller vennegrupper som ønsker frihet til å utforske, sosialisere og aktivisere seg – her kommer du ikke til å kjede deg!

Siyam World er en av de største naturlige øyene på Maldivene og har mange og storslåtte overnattingsmuligheter. Her finnes et flott utvalg av hele 21 overnattingskategorier med villaer fra ett til seks soverom. De spenner i størrelse fra 89 til 3000 kvadratmeter. Alle innkvarteringene har utsikt til havet og de fleste med direkte adgang til stranden, lagunen eller revet.

Feriestedet ligger i den populære Noonu-atollen, bare 40 minutters sjøflytur fra Male og er også tilgjengelig via en 30-minutters innenriksflytur til Maafaru etterfulgt av en 10-minutters hurtigbåttur.

Øya er frodig og har fire kilometer med fantastiske silkemyke hvite strender og et eget husrev med atollens beste dykkemuligheter få meter unna. Her er det mulig å bo i vannvilla med eget basseng og morsom sklie ut i lagunen. Du kan nyte den private solterrassen med solsenger mens du ser de du er glad i å kose seg i den morsomme sklien. Perfekt for de som liker litt moro i ferien og som vil lage uforglemmelige minner sammen.

På øya finnes et bredt utvalg av morsomme aktiviteter du kan fylle feriedagene med. Hotellet har også den største flytende vannparken  i det indiske hav med glatte sklier, hindringer, vanntrampoliner, klatrevegger og flåter . Med beliggenhet i den krystallklare turkise lagunen er dette et spennende eventyr for alle aldre og nivåer.

Hotellet har mer enn et dusin forskjellige barer og restauranter å velge mellom, hvor du vil dra nytte av den uslåelige WOW! All Inclusive pakken. Både buffet og ala carte restauranter er inkludert. Du vil bli bortskjemt med valg når du skal drikke og spise. Utforsk en verden av muligheter og oppdag alt fra thailandske klassikere til indiske favoritter, spansk eller japansk.

Med verdenskjente viner og veganske og vegetariske gourmetretter er det ingen tvil om at man vil få dekket alles behov. For de som ønsker å holde seg i form i ferien, finnes et morsomt utvalg av gratis aktiviteter og et fullt utstyrt og topp moderne treningssenter. Ønsker du spa og velvære kan du ta del i det store utvalget av helse- og treningsaktiviteter som gruppeyoga, gruppe pilates, Aqua aerobic, bootcamp på stranden, meditasjon i solnedgang, barneyoga og zumbini for barn og tenåringer. Et stort utvalg av inkluderte aktiviteter som vannaktiviteter, windsurfing, kano, SUP, guidet snorklingtur og gratis prøvedykk i bassenget eller lagunen.

 

Se filmer fra resortet og vannparken

 

 

Les mer om Maldivene her

Inkludert

Fly tur/retur Oslo
Sjøfly tur/retur
WOW All Inclusive

Sjekk hva WOW All Inclusive inneholder her: WOW

Fasiliteter og aktiviteter

Spa
Dykkesenter
Snorkling
Vannpark
Tennis
Fotball
Strandcricket
Strandvolleyball
Badminton
Baskettball
Katamaran
SUP
Kano
Vindsurfing
Seiling -all ikke motoriserte vannaktiviteter er inkludert
Yoga
Treningssenter
Barneklubb 4-11 år
Not for kids, aktiviteter ungdom fra 12-17 år
Nattklubb
Underholdning
Basseng kun for voksne
Aerobic
Karaoke
Bordtennis
Motorisert vannsport

Utflukter
Besøke en naboøy
Havfiske

Solnedgangscruise
Snorkelsafari
Privat sandbank

 

Skreddersy din reise til Maldivene?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!