fbpx

Sun Siyam Olhuveli

Den fredelige øya Sun Siyam Olhuveli er perfekt for deg som søker sol og et bortgjemt øyparadis.

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Grand Beach Villa

Pris

Ta kontakt for pris

Varighet

7 netter

Ikon Strand Gronn

Om Sun Siyam Olhuveli

Olhuveli ligger bortgjemt i et hjørne av South Male-atollen, kun 45 minutter med hurtigbåt fra Male. På dette tropiske fristedet kan du lade batteriene og nyte det sakte tempoet på øya. Øya er fylt med frodig vegetasjon, svaiende palmer og omkranset av en nydelig hvit sandstrand og det krystallklare vannet i Det indiske hav. Bortgjemte sandbanker og skyggefulle flekker med jungel gir gode muligheter til å nyte stillheten i dette rolige paradiset. Villaene er velutstyrte og kombinerer moderne komfort med tradisjonell arkitektur. Det er også et spa som tilbyr massasje, hydroterapibassenger,damprom, badstue og boblebad.

Hotellets konsept er: Avslapning, tilbaketrukkethet og romantikk – og passer perfekt for både bryllupsreisen og familieferien. På den vidstrakte øya kan gjestene oppleve spennende vannsport, avslapning, deilig mat og mye mer.

Olhuveli har 14 fantastiske spise- og baralternativer, her er det mange valgmuligheter og det serveres alt fra asiatisk fine dining på Siyam Orchid til italienske spesialiteter på L’amore. På Lagoon Bar som ligger over vann er et fint sted å nyte kveldsunderholdningen. Eller hvis du ønsker det litt mer intimt og romantisk er Romance Pool Bar den perfekte setting – kun for voksne!

Hotellet har 427 rom med 14 luksuriøse overnattingsmuligheter fordelt over tre øyer, hovedøyen, Dream Island og Romance Island. Olhuveli tilbyr 6 kategorier av strandvillaer og 8 vannvillaer, alle med unike elementer.

Med et av de beste vannsportsentrene på Maldivene, kan gjestene more seg både over og under vann. Her er det mange spennende muligheter, alt fra å svømme på nært hold med Manta Rays til dykking blant et skjult skipsvrak i Vaavu Atoll.

Les mer om Madivene her

Inkludert

Fly tur/retur Oslo
Speedbåt tur/retur
All Inclusive
1 utflukt inkludert 1 gang under oppholdet, velg mellom snorkelsafari eller besøk en lokal øy

*2 barn under 15 år bor og spiser gratis sammen med to foreldre ved full pensjon

Fasiliteter og aktiviteter

Spa
Dykkesenter
Vannsport senter
Snorkling
SUP
Kajakk
Vindsurfing
Volleyball
Badminton
Treningssenter
Biljard
Bordtennis
Barneklubb
Barnebasseng
Barnepass
Kveldsunderholdning

Utflukter

Soloppgangfiske
Solnedgangsfiske
Delfincruise solnedgang
Snorklesafari
Besøke en lokal øy
Robinson cruise
Snorkling med Manta Rays
Snorkeltur Nurse shark
Snorkeltur Hvalhai
Skipsvrak dykking
Kitesurfing
Paraseiling
Vindsurfing

Skreddersy din reise til Maldivene?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!