fbpx

The Oberoi Mauritius

Eksklusivt, vakkert og vennlig – en eksotisk ferie utenom det vanlige. The Oberoi, Mauritius er et unikt luksushotell ved bredden av Turtle Bay.

Be om tilbud

Denne reisen har ikke fastpris - be om tilbud så tar vi kontakt

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Luxury Pavillion

Pris

fra kr 38 650,- pr pers. Inkl. hotell, fly og frokost

Varighet

10 dager - 8 netter

Ikon Strand Gronn

Om The Oberoi Mauritius

Eksklusivt, vakkert og vennlig. Hvis det finnes et reisemål som kan beskrives som paradiset, så må det være Mauritius. Krystallklart vann, rikt dyreliv, botaniske hager og vulkanskapt naturfenomen er bare noe av det Mauritius kan friste med. Dykking og snorkling er svært populære aktivitet på Mauritius. Du kan også prøve ut aktiviteter som for eksempel yoga, golf og paraseiling.

The Oberoi Mauritius ligger 15 minutter fra hovedstaden, Port Louis – og er unikt luksushotell ved bredden av Turtle Bay. Hotellet er omgitt av frodige, subtropiske hager, og du har tilgang til hvite sandstrender, med utsikt over fantastiske solnedganger hver dag.

Hotellet tilbyr aktiviteter som for eksempel jogging, trening på pusteteknikker, og naturvandring – alt designet for å forynge sinnet, kroppen og sjelen. Yoga og Spa-avdeling for avslapning og velvære, og et treningsanlegg.  Du kan også benytte deg av en dedikert barneklubb, The Hub – hvis du reiser hit med barn.

Ser du etter luksuriøse matopplevelser kan du nyte god internasjonal mat, og lokale spesialiteter i den fantastiske hovedrestauranten On the Rocks, eller nylig restaurerte Gunpowder Room. Baren er også et utmerket sted å nyte en aperitiff eller en cocktail til kvelds.

The Oberoi har også hotell i Dubai. Hvis du ønsker kan du få to overnattinger på The Oberoi, Dubai – inkludert i prisen.

 

 

Inkludert 
Fly tur/retur Oslo
Privat transport flyplass-hotell tur/retur
Frokost

Alle gjester har tilgang til høyhastighets internett, for opptil fire enheter.

 

Skreddersy din reise til Mauritius?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!