fbpx

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa har perfekt plassering med tanke på værforhold, og har en rekke muligheter for avslapning, opplevelser og aktiviteter.

Be om tilbud

Denne reisen har ikke fastpris - be om tilbud så tar vi kontakt

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Comfort Room

Pris

fra kr 26 500,- pr pers.

Varighet

10 dager - 8 netter

Ikon Strand Gronn

Om Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa

Mauritius får du både hvite strender, palmesus og gode muligheter til å dra på shopping og opplevelsestur. Hele øya har fine, lange strender med hvit korallsand, som gir en perfekt ramme for en romantisk ferie med kjæresten. Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa er et hotell kun for voksne. Hotellet har perfekt plassering med tanke på værforhold, og har en rekke muligheter for opplevelser og aktiviteter. I tillegg til aktiviteter på hotellet, finner du spennende opplevelser som for eksempel kiting, snorkling, dykking og katamaran-utflukter rett i nærheten.

The Seven Coulurs, Wellness Spa på resortet, er et fristed hvor terapauter skreddesyr behandlinger som kombinerer gamle skikker med moderne velvære. Atmosfæren er fredlig og intim, perfekt for avslapning, og har også behandlinger beregnet på par. Det blir brukt de reneste ingrediensene, som blir høstet lokalt og omdannet til essensielle oljer.

Hotellet har en karakteristisk identitet og en spesiell sjarm som virkelig reflekterer det autentiske Mauritius. Frisk og koselig innredning, fantastiske strender tilknyttet hotellet og nydelig mat, gjør dette til et perfekt valg for deg som ønsker en eksotisk ferietur til fantastiske Mauritius.

Merk: Resortet har også andre romtyper og priser, kontakt oss hvis du er interessert i et annet tilbud på Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa

Inkludert 
Fly tur/retur Oslo
Privat transport flyplass-hotell tur/retur
Frokost og middag

Aquagym
Vindsurfing
Kajakk
Stand-up Padle
Snorkling
Seiling
Petanque
Opplyst tennisbane
Sandvolleyball
Treningsenter
Shuttle til Grand Baie (to ganger i uken)

 

Skreddersy din reise til Mauritius?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!