Reise til Seychellene?
Under oppdatering...


The H Resort "kombo-tilbud"

Bo minimum 5 netter på Seychellene - få to gratis netter på The H Dubai


Inkludert i prisen:
5 netter i Juniorsuite med frokost og middag
2 netter Deluxeroom med frokost og middag
All nødvendig transport inkludert
Fly Oslo - Seychellene via Dubai

Pris per person fra kr. 24 280,-
Man kan forlenge oppholdet på både Seychellene og i Dubai...
Drømmer dere om en den perfekte ferien kan vi anbefale Seychellene. En reise til denne vakre øystaten passer for alle type reisende, uansett om dere er backpackere som er sultne på naturopplevelser utenom det vanlige eller om dere er på bryllupsreise med romantikken i hovedsetet.  

Kraftig naturvern gir sterke opplevelser
Naturen her har også blitt vernet kraftig de siste par tiårene og mange på Seychellene-reise lar seg imponere over utrolige fjellformasjoner, krystallklart vann med korallrev som tiltrekker seg mange dykkere og noen klodens vakreste strender. I overkant av 50% av arealet til Seychellene er dekket av naturreservater, noe som gjør landet best på naturreservater. På Seychellene vil du også finne mange spesielle palmetyper, og som kun finnes på Seychellene. Den mest kjente er den såkalte "Kjærlighetsnøtta" som heter Coco-De- Mer. Ellers vil dere kunne finne Jellyfish-trær som også kun eksisterer på Seychellene. Dette gir perfekt rom for dere som ønsker å se natur og dyreliv Norge ikke kan by på.

Selv om flere dyrearter har blitt utryddet fra øygruppen er den fortsatt et av landene i verden med flest sjøfugler og skilpadde-arter. For de naturinteresserte er det mye å velge mellom da øystaten er hjem til noen av jordens mest sjeldne arter av flora og fauna.

Beliggenheten er vest i Det Indiske Hav, sør for ekvator. Noe som betyr at man kan være sikker på at en reise til Seychellene alltid vil innebære mye sol og behagelige temperaturer både over og under vannflaten.

Vi opplever også at Seychellene-reise er populært hos nygifte på bryllupsreise og her kan man også finne gode tilbud på hoteller. Vi tilbyr skreddersydde bryllupsreiser, ment for å nyte romantikken. Samtidig som vi arrangerer og bistår med vielser på Seychellene, for dere som ønsker en vielse utenom det vanlige.

Drømmereiser har som mål at dere får en ferieopplevelse for livet og derfor strekker vi oss gjerne litt ekstra langt for at dere skal bli fornøyde. Er det noe spesielt dere ønsker, så ikke vær redd for å spørre oss.

Dersom du ønsker å kjøpe en reise til Seychellene som bryllupsgave, er dette naturligvis også mulig via gavekort på et beløp som du selv velger.

Kontakt oss i dag for å høre mer om våre fantastiske reisemål.


Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern