fbpx

Anantara Maia Seychelles Villas

En unik opplevelse av luksus og service i førsteklasse på Seychellene

Be om tilbud

Denne reisen har ikke fastpris - be om tilbud så tar vi kontakt

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

april - oktober

Overnatting

Ocean Panoramic Villa

Pris

Kontakt oss for pris

Varighet

7 netter

Ikon Strand Gronn

Om Anantara Maia Seychelles Villas

Opplev luksus og service i førsteklasse på Anantara Maia Seychelles Villas på Seychellene. Hotellet passer perfekt for bryllupsreise, romantisk ferie og også for familieferien.

Dette luksuriøse feriestedet på hovedøya Mahe ligger privat og flott til sør på øya, rett ved stranden Anse Louise. Stedet er omgitt av vakker eksotisk natur og har store prisbelønnede hager. Anantara Maia Seychelles Villas har kun 30 private villaer og alle har en fantastisk utsikt over Det indiske hav. Hotellet har en gourmetrestaurant og et spa-senter. Hver villa har et privat evighetsbasseng, utendørs lysthus og solterrasse.

Hver villa får også sin personlige butler som er dedikert til deg 24 timer i døgnet. MAIA Luxery Resort selges kun med «The Beyound All-Inclusive» pakken og inkluderer et stort utvalg av premium alkohol og alkoholfrie drikker, mat tilberedt av mesterkokker som serveres uten tidsbegrensninger. For de som bor i premium villa gjelder det unike «Anytime, Anywhere» spisekonseptet. Ganske enkelt: Uansett hvor, og når som helst kan dere nyte en middag med stearinlys på stranden, i sengen, under stjernene eller piknik på stranden. Frokost til lunsj eller middag til kvelds, det er du som bestemmer.

Massasjebehandlinger i spaet samt bad med tropiske blomster kan ordnes av din butler. Hotellet tilbyr også yoga, Qi gong og et treningsstudio. For de som ønsker seg utenfor feriestedets vakre eiendom, inkluderes det forskjellige vannaktiviteter som snorkling, kajakkpadling og stand-up padlebrett. For gjerster som bor i premium villa er det også inkludert ubegrenset dykking for sertifiserte dykkere, samt gratis yoga i din private villa mellom klokken 09.00-11.00.

Det er i tillegg muligheter for unike opplevelser som svømming med skilpadder og helikopterturer til ubebodde øyer. Ønsker du ekstra avslapning er luksus og velvære også i fokus på spaet i balinesisk stil, her tilbys instruksjoner i Hatha yoga og Qi gong, og det er også mulig med utendørs spabehandlinger i frilufts paviljongene.

Anantara Maia Seychelles Villas tar også ekstra godt vare på familier med små barn og har satt til side villaer ved stranden for å sikre at andre par er uforstyrret og at familier kan slappe av sammen. Disse villaene ligger i nærheten av spa- og spisestedene, og har direkte tilgang til hagene og stranden, noe som gjør dem perfekte for familier. Barneklubben VIK (very important kids) skreddersyr de morsomste aktivitetene for barna, alt fra matlagingskurs, sandslott bygging, maling, svømming og snorkling i bassenget eller en kanotur i bukten. Den inkluderende private butlerservicen er dedikert til hele familien, inkludert barnepass når du vil.

Vi garanterer deg en unik og uforglemmelig opplevelse på Anantara Maia Seychelles Villas!

 

Aktiviteter

Treningsstudio, Spa, Yoga, Qi gong, Kano, Kajakk, Stand up padle, Dykking, Snorkling, Barneklubb

Se hvordan du vil bo her:

Skreddersy din reise til Seychellene?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!