Thailand
Storby eller badeferie? Thailand har alt!

Se våre gode tilbud til Thailand her.

Bangkok

En pulserende storby og er utgangspunkt for mange spennenderundreiser. Det sentrale og sørlige Thailand lokker med flottestrender, velsmakende mat og utrolige hoteller.

Fyll dagene med snorkling, dykking, elefantridning ellerjeepsafari.
Thailand er et høyt elsket og veldig populærtreisemål, som har erobret verden med sin eksotiske sjarm ogoppriktige vennlighet.

Deilig klima, paradisiske strender, frodig natur, god mat og enfascinerende kultur. Smilets land er også kjent for sineomtenksomme, varme og positive innbyggere. I Thailand møter du etmangfold og en generøsitet som gjør at svært mange reiser tilbake- igjen og igjen.
Phuket

Thailands største ferieøy og desidert den mest populære. 
Det er flere flotte steder å velge mellom: 
Bangtao Beach ligger på vestkysten og med sin 8km lange hvite korallstrand passer den godt for de som vil ha en rolig ferie. 
Kamala Beach har en 2km lang langgrunn finkornet strand, men også klipper med gode snorkleforhold. Her er det også stille og rolig, men Patong ligger bare en halvtime unna! 
Patongs lange strandpromenade er mer livlig - strandløver, natteløver, shoppere, her finner alle noe som frister! 
Karon og Kata Beach ligger nær hverandre, Karon med sin brede gyldne strand og Kata med sin silkemyke hvite.. Karon er ikke spesielt langgrunn, så her er Kata bedre egnet for de små. 
På Phuket finnes det noe for alle!Koh Yao Noi

Midt mellom Phuket og Krabi ligger øya Koh Yao Noi i Siambukten.
Yao Noi er en stille og rolig øy, med rismarker og bøfler - og fantastisk utsikt til "James Bond Island".
Her har du både Six Senses Yao Noi og Paradise Koh Yao, 2 lekre hoteller hvor man kan koble helt av...


Koh Samui

En liten idyllisk øy - velkjent blant dykkere. De små boutique hotellene ligger strødd langs de flotte strendene, alt fra enkle hytter til 5* standard. Restaurantene er nesten like variert som i Bangkok, og nattelivet avslappende.


Hua Hin/Cha Am

Den lille fiskerbyen Hua Hin var opprinnelige feriebyen til den thailandske kongefamilien, og fremdeles har kongen sommerpalasset her. 
De har beholdt sjarmen til en thailandsk småby og blandet det med luksuriøse hoteller på stranden, nattmarkedet og gode restauranter. 
Et par mil lenger nord ligger Cha-Am, en avslappet badeby med noen internasjonale restauranter, mange thai-spisesteder og flere boutique hotell.


Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern