fbpx

Pimalai Resort – Koh Lanta

5-stjerners hotell på vestkysten av Koh Lanta – perfekt for familieferie.

Be om tilbud

Denne reisen har ikke fastpris - be om tilbud så tar vi kontakt

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Desember - April

Overnatting

Deluxe rom

Pris

Kontakt oss for pris

Varighet

12 dager - 10 netter

Ikon Strand Gronn

Om Pimalai Resort

Pimalai Resort er et flott 5-stjernes hotell som ligger i høyden ved stranden Ba Kan Tiang Beach på vestkysten av Koh Lanta. Hotellet vender mot Andamanhavet og har en vakker hvit sandstrand og utsikt til fantastiske solnedganger i horisonten. Pimalais filosofi er at fred med naturen skaper fred på eiendommen, og navnet Pimalai betyr en liten bit av himmelen. Her kan du føle deg hjemme i ett av de 121 rommene, med klimaanlegg og privat terrasse eller balkong. Nyt resortets spa, som tilbyr massasje, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Eller en av de andre rekreasjons fasilitetene, som inkluderer to utendørs svømmebasseng, utendørs tennisbane og badstue.

Hotellet har fire restauranter som tilbyr alt fra enkel snacks og pasta, til lunsj, grillmat og a la carte middag. Ønsker du mer enn sol og bad i ferien er mulighetene mange for aktiviteter og utflukter.

 

Koh Lanta er et øyparadis utenfor Krabi, og med milevise langrunne strender er dette et perfekt sted for familieferien. Koh Lanta er laget av to øyer; Koh Lanta Noi og Koh Lanta Yai. Koh Lanta Yai består av Si Raya (kjent som gamlebyen), en liten og rolig landsby på østsiden som er bygget på påler i vannet. På bryggerestaurantene serverer de dagens fangst som kan nytes med nydelig utsikt utover Andamanhavet. Tilbake i tid var det sjøsigøynere som bosatte seg her, og i dag er det et populært feriested for både asiater og europeere som vil besøke de flotte strendene og de nærliggende dykkesteder til Hin Daeng, Hin Muang og Ko Haa.

Koh Lanta er sjarmerende og mye roligere og mer ekte enn naboøya Ko Phi-Phi. Øya er flatere enn de omkringliggende øyene og med 22km vei fra nord til sør, er det lett å farte rundt, mens du trekker til deg alt øya tilbyr av farger, lukter og kultur.

Du kan også kombinere Koh Lanta med noen ekstra dager for å oppleve Bangkok.

Prisen inkluderer:

Fly tur/retur Oslo

Transport tur/retur fra flyplass til Pimalai Resort

10 netter på Pimalai Resort

Frokost

Fasiliteter

Vannsport, kajakkpadling, vindsurfing, stand up padling og seiling

Treningssenter

Yoga

Thaiboksing

Strandfotball og volleyball

Dykking

Spa

Utflukt til øya Koh Rok

Privat middag på stranden

Thai kokkekurs

Gode shoppingmuligheter i Koh Lanta og gamlebyen

Cruise i solnedgang til Koh Haa

Romantisk middag på din private balkong

 

Skreddersy din reise til Thailand?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!