Golf
Her vil vi presentere litt forskjellige golf reisemål, og skulle du ikke finne det du er på utkikk etter? Ta kontakt, vi kan tilby det meste! Vi kan nevne Kanariøyene, Island, Madeira, Tyrkia, Mallorca, Spania, Egypt, Mauritius osv.

I vårt golfprogram ?nner du golfbaner av mange ulike varianter, og vårt mål er at vi kan tilby golfturer som passer for alle. Vi har valgt ut reisemål der man foruten å spille golf har muligheten for ?ne naturopplevelser, shopping og ikke minst god mat og drikke.

Madeira

Den vidunderlige, blomstrende og gjestfrie øya i Atlanterhavet
hvor du kan kombinere storslåtte naturopplevelser med avslappende ferie, og golfspill. Det er lett å forstå hvorfor Madeira blir beskrevet som en flytende blomsterbukett, med grønt overalt, rik blomsterprakt og majestetiske fjell som ikke står tilbake fra fjellene vi har i Norge. Det milde klimaet på Madeira og på naboøya Porto Santo, passer alle typer sports,- fritids- og utendørsaktiviteter meget godt - hele året rundt.

Baner: Palheiro GC, Santo de Serra og Madeira Porto Santo
Anbefalt bosted, Hotel Pestana Casino Park, Hotel Porto Mare,
Hotel Enotel Golf og Hotel Porto Bay Serra Go

Golf på Madeira:

Gjelder for 18 hull per dag.

2 dagers greenfeepakke fra kr. 1395,-
3 dagers greenfeepakke fra kr. 1995,-
4 dagers greenfeepakke fra kr. 2795,-

Nyhet! Golfpakke på Santo da Serra, 7 dager ubegrenset golf.
Voksen: kr 1995,- Barn: Gratis sammen med betalende voksne.

Fuerteventura

En uslåelig kombinasjon av golf og badeferie, enten på øyas ?otte golfbaner eller ved en de mange gylne sandstrendene på øya.
Baner: Fuerteventura Golf Club og Golf Club Salinas de Antiqua
Anbefalt bosted: Hotel Elba Carlote og Hotell Barceló Fuerteventura

Gran Canaria
 Golf på øya med verdens beste vær, året rundt!
Sett sammen din egen golfpakke, med hele 6 baner å velge mellom.
Baner: An? Tauro Golf, Bandama, El Cortijo Club de Campo, Maspalomas Golf, Meloneras Golf og Salobre Golf
Anbefalt bosted: Hotel Baobab Resort og Mira?or Suites Bungalower

Costa de Almeria - Spania

Costa de Almería er et meget godt valg for deg som vil spille golf på ferien og samtidig nyte sol- og badeferie.
I tillegg til flotte golfbaner byr Almeriaområdet og resten av Andalusia på en mengde flotte severdigheter og spennende, historiske byer. For deg som spiller golf er Roquetas de Mar uten tvil det beste stedet å bo på ferien. Her har du golfbanen Playa Serena i umiddelbar nærhet til flere av våre hoteller: Playa Luna, Arena Center og Playa Capricho. For golfere som ønsker høy standard er hotellet Zoraida Resort det beste valget, til tross for noe lenger avstand til golfbanen.

Golfpakke kan bestilles til hhv. 1 eller 4 dager, og gir mye for pengene! Hvis du har med egen golfbag kan denne oppbevares (gratis, med vakthold) på golfklubben mellom spillene. Etter dagens spill kan du spasere tilbake til hotellet og nyte ettermiddagen langs bassengkanten eller ved sjøen. Av andre golfbaner i området er banen Almerimar den som ligger best til. Hit er det ca. 20 minutter med taxi, og det koster rundt €20 pr vei fra Roquetas de Mar til banen.

Hjemmeside: www.golfplayaserena.net
1 dags golf på Playa Serena GC kr. 395,-
4 dager gofl på Playa Serena GC kr. 1495,-

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern