fbpx

Kenya og Seychellene – Safari og strand

Safari i Kenya etterfulgt av sol og strender på Seychellene – vi garanterer deg en unik og uforglemmelige opplevelse!

Be om tilbud

Denne reisen har ikke fastpris - be om tilbud så tar vi kontakt

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

I Kenya: Sarova Stanley, Sarova Shaba Lodge, Serena Sweetwaters Camp, Sarova Lionhill Lodge og Mara Sarova Camp. På Seychellene: Carana Beach

Pris

fra kr 59 450,- pr pers

Varighet

14 netter

Ikon Strand Gronn

Om Kenya og Seychellene

Reis på safari i verdens mest kjente safariland, Kenya og avslutt turen med sol og strender på Seychellene – vi garanterer deg en unik og uforglemmelige opplevelse! Kom tett på naturen, dyrelivet og kryss av for at du har sett de fem store; Løve, elefant, bøffel, leopard og neshorn.

Utover de fem store vil du se mange andre ville dyr. Du kan for eksempel ikke unngå å se verdens høyeste dyr, sjiraffen. Andre godt kjente dyr er den karakteristiske sebraen, verdens raskeste landpattedyr geparden, antiloper, hyener og gnuer – for å nevne noen. Du kan lese mer om safari-opplevelsen under program safari.

Etter en uforglemmelig opplevelse i Kenya reiser dere til fantastiske Seychellene for sol, strender og avslapning. Dette unike reisemålet er kjent for sin tidløse skjønnhet, ro og mangfold. Seychellene gir deg drømmeferien på en tropisk øy. Verdensberømte strender, utrolige fjellformasjoner, fantastiske korallrev, vakre fjell, og et varmt klima året rundt.

Kenya og Seychellene er en fantastisk kombinasjon for deg som er ute etter unike opplevelser sammen med ro og avslapning.

 

8 dager på safari + 7 netter på Carana Beach, Seychellene.

Program safari

DAG 1
ANKOMST / NAIROBI

Ved ankomsten til på flyplassen i Nairobi, vil du bli møtt av en representant fra Classic Journeys som vil hjelpe deg videre til hotellet. Han vil også presentere deg for ditt program fremover og introdusere sjåførene som vil være med dere gjennom hele safarien.

Overnatting: Sarova Stanley

DAG 2
SAMBURU NATIONAL RESERVE

Etter frokost kjører dere nordover et sted som blir kalt ‘Born Free’ hvor Joy og George Adamson oppdro løveungen Elsa. Ville og vakre Shaba National Reserve er sammen med Buffalo Springs en del av området som er kjent som Samburu. Her vil dere spise lunsj på luksuriøse Sarova Shaba Lodge, som er bygget rundt naturlige kilder og tilbyr en oase av grønt midt i dette vakre, men tørre landskapet. Sarova Shaba Lodge er lokalisert høyt over Shaba Game Reserve og er den perfekte basen for å utforske de vakre naturlige kilder som stedet tilbyr.

Dere tilbringer ettermiddagen med å oppdage det unike dyrelivet i reservatet, som er kjent for sine elefanter og løver. Gå tilbake til hytta for å slappe av før middag i restauranten som er bygget av tømmer og har utsikt over elven Ewaso Nyiro.

Overnatting: Sarova Shaba Lodge

Måltid: Fullpensjon

DAG 3
SAMBURU NATIONAL RESERVE

Dere tilbringer hele dagen på safari i reservatet. Vannet ved elven er hjemstedet for mange flodhester og krokodiller. Shaba er et fristed for store flokker av elefant, løver, leopard, gepard og sjiraffer. Her kan du se den sjeldne afrikanske antilopen Oryx, kudu og den langhalsede og langbente antilopen gerenuk. Det er også en av de få stedene hvor du kan se Grevys. Reservatet har også 100 fuglearter og er hjemmet til ulike sjeldne arter. Frokost, lunsj og middag vil være på hytta.

Overnatting: Sarova Shaba Lodge

Måltid: Fullpensjon

DAG 4
OL PEJATA CONSERVANCY

Denne morgenen går turen til det privateide reservatet, Ol Pejeta Conservancy. Her begynner et nytt eventyr, og det starter på din luksuriøse teltcamp med fantastisk utsikt over Mt. Kenya. Du vil ankomme til lunsj etterfulgt av en ettermiddagstur hvor du vil komme tett på dyrelivet. Dette er en av bare fire private dyrelivsreservater i Kenya, og inkluderer dyreliv-stasjoner på jakt etter Afrikas fem store – «The Big Five». Se en parade av elefanter, sjiraffer, sebraer og den Afrikanske antilopen impala som alle kommer for å drikke på leirens vannhull. Av valgfrie aktiviteter kan du velge å dra på en kjøretur på natten på jakt etter nattlige arter, gå en fottur, eller bli med en neshorn-patrulje for å finne sorte nesehorn. På ettermiddagen vil du besøke et stort ape-reservat.

Overnatting: Serena Sweetwaters Camp

Måltid: Fullpensjon

DAG 5
LAKE NAKURU NATIONAL PARK

Etter frokost kjører du sørover til Lake Nakuru, som er den mest berømte av Great Rift Valleyes innsjøer og hjemmet til over en million flamingoer. Du ankommer til lunsj på Sarova Lion Hill Lodge, som har en vakker utsikt over innsjøen. Lion Hill Lodge imponerer gjestene med panoramautsikt over den rosa kysten som er opprettet av millioner av flamingoer på Lake Nakuru. Hytta ligger i Rift Valley-provinsen i Nakuru National Park, og er omgitt av naturlig flora og fauna i sitt vakre område.

Dere tilbringer ettermiddagen på safari i Kenyas første og største reservat for neshorn hvor observasjoner av både svarte og hvite neshorn er nesten garantert. Du har kan også se leoparder her. Andre dyreliv inkluderer; løve, flodhest, den sjeldne Rothschilds sjiraffen, Colobus-aper, mange åpne sletter og 450 fuglearter.

Overnatting: Sarova Lionhill Lodge

Måltid: Fullpensjon

DAG 6
MASAI MARA NATIONAL RESERVE

Etter frokost kjører vi til den verdensberømte Masai Mara National Reserve, bakteppe til «det største viltlivet på jorden», og den årlige overføringen av over en million gnuer. Vi ankommer til lunsj på Mara Sarova Camp, en luksuriøs teltcamp. Sarova Mara ligger i den afrikanske bushen, men de luksuriøse teltene har alle permanente tak, zip-up fronter, strøm og eget bad. Slapp av utenfor ditt eget telt mens du lytter til orkesteret av dyrelivet rundt deg. De periodiske samtalene fra fugler og apekatter er en minneverdig symfoni.

Tilbring ettermiddagen på safari i Kenyas mest populære reservat. Kom tilbake til leiren for en svømmetur, en varm dusj, cocktailer og middag i den sentrale og luksuriøse restauranten.

Overnatting: Mara Sarova Camp

Måltid: Fullpensjon

DAG 7
MASAI MARA NATIONAL RESERVE

Tilbring hele dagen på safari i Afrikas rikeste arena for dyreopplevelser. Her vrimler det av dyreliv og Mara har Kenyas største bestand av løver og elefanter. Andre rovdyr inkluderer leopard, gepard og prikkete hyener; mens du er i elven Mara vil du se store spor etter flodhest og store krokodiller.

Andre høydepunkter inkluderer sjiraff, gaseller, sebra, bøffel og over 550 fuglearter. Tilbring kvelden i leiren med fargerike kulturelle forestillinger og Masai dans.

Overnatting: Mara Sarova Camp

Måltid: Fullpensjon

DAG 8

NAIROBI ~ Hjemreise

Etter frokost i leiren, sier vi farvel til Masai Mara og reisen går tilbake til Nairobi. Vi kjører tilbake ned Great Rift Valley til Nairobi, passerer den sovende vulkanen Mount Longonot, og innsjøene Elementeita og Naivasha på vei. På vei opp skrenten holder vi utkikk etter flokker av sjiraffer og gazeller. Du kommer til Kenyas travle hovedstad Nairobi tidlig på ettermiddagen. Her blir det tid til litt shopping før lunsj på Carnivore Restaurant, som er kjent for sin mat laget på kullgrill.

Senere på kvelden blir du kjørt til Nairobi Jomo Kenyatta International Airport hvor du flyr til Seychellene for sol og strand.

Skreddersy din reise til Kenya & Seychellene?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!