fbpx

Baros

Et tropisk og autentisk luksusparadis. Øya har et eget husrev en rask padletur unna med fortryllende skjønnhet av koraller og fisk

Be om tilbud

Pris er basert på lavsesong - be om tilbud for ønsket reiseperiode

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Deluxe Villa

Pris

Fra 42 750,- pr person ved avreise i juni og bestilling innen 29 februar

Varighet

9 dager - 7 netter

Ikon Strand Gronn

Om Baros

 

 

Baros er et tropisk luksusparadis og et av de beste feriestedene på Maldivene. Det var et av de første hotellene som åpnet på Maldivene (1973), og ligger i Nord Male atollen kun 25 minutter med speedbåt fra Male. Hotellet ble total renovert i 2018 og har 75 luksus villaer, 30 av dem er vannvillaer. Villaene er bygget av tømmer og sandstein, en perfekt match for de naturlige vakre omgivelsene. Hver og en av villaene tilbyr ro, komfort og privatliv og har aldersgrense 7 år. Mange av villaene har private basseng og boblebad. Øya har et eget husrev en rask padletur unna med fortryllende skjønnhet av koraller og fisk for både snorkling og dykking. Mindre enn en time unna ligger det også 30 dykkesteder i verdensklasse.

Baros er et boutiqe hotell som tilbyr autentisk luksus og gjestfrihet til sine gjester gjennom perfeksjonistiske detaljer. Alt fra en enestående service, utsøkt mat, til kunstverket på veggene, til putene på sengen din. De setter standarden som andre Maldiviske luksus resorter streber etter og er medlem av “Small Luxury Hotels of the World”.

Her venter deilige bad i lagunen, svømmeturer med skilpadder og snorkling over de fargerike korallene i en utrolig undervannsverden. Og dette kun en kort svømmetur fra villaen din. Andre aktiviteter som padlebrett, kano, yoga eller et romantisk delfincruise med champagne og kanapeer er noe av det Baros kan friste med.

Ønsker du velvære er Serenity Spa et fristed for avslapning, der er alt designet for å hjelpe deg med å gjenopprette balansen og finne roen. Det tilbys behandlinger fra hele Asia. Be om en yogatime hvor som helst på øya, eller nyt en velværebehandling i tilbaketrukketheten av din komfortable villa.

Vi anbefaler hotellet spesielt for bryllupsreisene og til par som ønsker seg en romantisk ferie. Baros har fått utdelt mange priser for sitt luksushotell, blant annet en pris for det mest romantiske hotellet i Det indiske hav.

Kombinasjonen Baros på Maldivene og Sri Lanka er også populært da Sri Lanka kun ligger en times flytur fra Baros.

 

Baros – den legendariske øya

 

Mer informasjon om Baros – Les 5 gode grunner til å besøke Baros her

Inkludert

Fly tur/retur Oslo
Transport med speedbåt t/r
Frokost
*Mulighet for å oppgradere til halvpensjon

Bryllupsreisende får:

En flaske vin og sjokolade på rommet
Bryllupsreise-bilde fra Baros i bilderamme
En romantisk middag for to (set menu)

Fasiliteter og aktiviteter

Overwater Infinity-basseng

Treningssenter
Spa-senter
Meditasjon
Morgen yoga – 6 dager i uken
PADI 5 star Dykkesenter
Marinesenter og en biolog
Snorkling
Bibliotek
Biljard
Vannski
Padleboard
Kano
Wakeboard
Fun tube
Windsurfing
Katamaran seiling
Delfin og hvalhai safari
Solnedgangscruise
Fiskeutflukter

Skreddersy din reise til Maldivene?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!