fbpx

Temareiser

Ønsker du en ferie med et spesielt tema? Vi skreddersyr reiser etter dine ønsker.

Hos oss kan du reise med flotte cruise, bestille fine fotturer eller tøffe toppturer, golfturer, kiteturer, sykkelturer, fantastiske mat- og vinreiser, eller spennende ekspedisjoner. Reis sammen med venner, familien eller alene. Mange av temareisene passer også godt for bedrifter.

Det viktigste for oss er at du får en innholdsrik og unik reise med en god balanse mellom det å være på farten og ha tid på egenhånd. Våre lokale eksperter sørger også for at opplevelsen du får er autentisk, og vil gi deg alle tips og triks om stedet du besøker.

Vi tilbyr privat guide og egen sjåfør på en rekke av våre turer. For eksempel:

Bli med på en opplevelsesrik og uforglemmelig rundreise i Vietnam. Reis fra Saigon i sør, til Vietnams hovedstad Hanoi i nord. På denne reisen besøkes Mekongdeltaet hvor millioner av mennesker lever på, og av, elven og det frodige landskapet rundt. Etter opplevelser i Saigon fortsetter reisen nordover til den gamle keiserhovedstaden Hué og deretter til verdensarvbyen Hoi An. Turen avsluttes i Vietnams hovedstad Hanoi og med et cruise på vakre Halong Bay. Temareiser til Vietnam kan også kombineres med en tur til Kambodsja.

Eller opplev Det gyldne triangel i India; Dehli – Agra – Jaipur, og få med deg blant annet fantastiske Taj Mahal. Jaipur  kalles «den rosa byen». Her finner du Amber Fort som ligger på en høyde med fantastisk utsikt over byen. Ankomsten opp skjer på elefantryggen. Du kan også få med deg høydepunkter i Dubai. Dubai er kjent for luksuriøse hoteller, flotte strender, shopping og ørken! Her kombineres by, strand og ørken på noen av Dubais flotteste hotell!

Send oss en e-post:post@drommereiser.no – så skreddersyr vi temareiser etter dine ønsker!

Våre Temareiser:

Bali

Rundreise Bali

Perfekt for deg som vil oppleve hovedattraksjonene på Bali; kultur, natur og religion.
Safari Kenya - Maarten Van Den Heuvel

Kenya og Seychellene – Safari og strand

Safari i Kenya etterfulgt av sol og strender på Seychellene - vi garanterer deg en unik og uforglemmelige opplevelse!
Toscana - Juan Manuel Nunez Mendez

Montalcino – Toscana

Gruppereise til Toscana med vin og sykkel i fokus - overnatting på vingård, mat og drikke inkludert

Visste du at vi skreddersyr Temareiser?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!