fbpx

Luksusreiser

Vil du unne deg litt luksus? Se vårt utvalg av eksklusive destinasjoner.

Drømmereiser tilbyr luksusreiser til fantastiske destinasjoner. Bo på de beste og mest eksklusive hoteller og steder i verden. Vi tilbyr unike opplevelser og hundre prosent skreddersøm.

Private øyer, prisvinnende hoteller og tjenester – og uforglemmelige kulinariske opplevelser. Vi hjelper deg eller din bedrift med å finne det beste av det beste.

Vi har lang erfaring, personlig service og et godt og tett samarbeid med en rekke agenter og hoteller over hele verden.  Dette gir deg unike- og autentiske reiseopplevelser. I tillegg har vi et tett og godt samarbeid med de beste flyselskapene og du velger selv om du ønsker å reise på Premium Economy, Business Class eller First Class. Send oss en e-post: post@drommereiser.no, så finner vi den perfekte reisen for deg.

Våre Luksusreiser:

Kudadoo overview

Kudadoo

Eksklusiv og privat øy på Maldivene med ubegrenset luksus inkludert. Her ligger alt tilrette for en fantastisk og uforglemmelig ferie.
Anantara Maia Seychelles Villa Villas Premier Ocean View Pool Villas Aerial View

Anantara Maia Seychelles Villas

En unik opplevelse av luksus og service i førsteklasse på Seychellene
Milaidhoo Maldivene Water Pool Villa

Milaidhoo – Maldivene

Bryllupsreise eller romantisk kjærestetur. Milaidhoo tar luksus til et nytt nivå og vil garantert bidra til å skape din drømmeferie

Visste du at vi skreddersyr Luksusreiser?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!