fbpx
Beach Maldives

Hjem » Reisetips » 3 tips til eksotiske reisemål i vinter

3 tips til eksotiske reisemål i vinter

Mange ønsker å bryte opp vinteren med litt sol og varme i eksotiske strøk. Vi har mange spennende reisemål og hjelper deg gjerne med din neste ferieopplevelse. Her er 3 tips til eksotiske reisemål i vinter:

Strand Aruba

Aruba

Denne lille sjarmerende øya er en perle i Karibien. På Aruba får du vakker arkitektur, fantastiske strender, nydelig fersk og kortreist mat, romantiske solnedganger, behagelige temperaturer hele året, og solgaranti. Uansett hvor du befinner deg på øya er det kort vei til svaiende palmer, kritthvit sand og turkist vann så langt øye kan se. Du er også bare en kort båttur unna de spektakulære rosa flamingoene.

Hvis du leier en bil, gjerne en jeep, vil du kunne kjøre over hele øya. Da kan du finne dine egne favorittstrender, og stoppe for en matbit på veien mellom dem. I den lille hovedstaden Oranjestad kan du shoppe i et utvalg av små, lokale butikker og internasjonale merkebutikker som Louis Vuitton, Ralph Lauren og Zara. Det finnes også elleve kasinoer på øya, og ellers er  surfing, snorkling, dykking, kiting, vannscooter og vindsurfing populære aktiviteter. Det er også gode muligheter til å kombinere en reise til Aruba med et besøk til øyene Bonaire og Curaçao, dette er også kjent som ABC-øyene.

Når bør du reise til Aruba?

Du kan reise til Aruba når du vil da det er stabile temperaturer året rundt. Øya ligger heller ikke i orkanbeltet som mange andre karibiske øyer.

 

Deluxe Beach Villa (1)

Maldivene

Maldivene er ubeskrivelig vakkert. Med kritthvite korallstrender, vaiende kokospalmer som strekker seg ut mot turkisblått hav – er Maldivene akkurat like fantastisk som på bildene. Her er du i perfekte omgivelser for å lade batteriene og nyte kvalitetstid med kjæresten eller familien. Både store og små vil elske å bade i havet, leke i den kritthvite sanden og se alle fiskene i det krystallklare vannet. Bare glem skoene hjemme – her er det svømmeføtter som gjelder!

Alle hotellene her ligger på hver sin øy, og har gode service-og aktivitetstilbud. Dykking, snorkling, fisketurer og båtturer til ubebodde øyer er bare noe av det du kan finne på. Evighetsbasseng, villaer på påler i vannet, smakfullt interiør og lekre designdetaljer – Maldivene er ensbetydende med luksuriøst ferieparadis.

Det er også populært å kombinere en tur til Maldivene med Sri Lanka, Doha, Qatar eller Dubai.

Når bør du reise til Maldivene?

Gjennomsnittstemperaturen med ca. 28 grader både på land og i vann gjør det til et deilig reisemål både i mai og desember. Høysesongen er november – mars.

 

Frankie Spontelli 579564 Unsplash

Thailand

Thailand byr på alle opplevelser du ønsker deg når du er på ferie, og menneskene i Thailand er hyggelig, gjestfrie, nysgjerrig og vennlige.

Lei en longtailbåt og dra på tur til vakre ubebodde øyer, ta med snorkel utstyr og opplev det fargerike dyrelivet under vann. Eller besøk historiske landemerker og vakre buddhistiske templer. Uansett hva du ønsker har vi anbefalinger, tips og råd på hvor du bør dra og hva du kan gjøre og se på din ferie i Thailand.

Den kanskje aller største grunnen til å reise til Thailand er de fantastiske lange, kritthvite strendene. Du finner øde strender dere kan ha helt for dere selv, party-strender som leverer dans under fullmånen hele natten, og familievennlige strender hvor barna kan leke fritt. Uansett vil de kritthvite strendene med svaiende palmer og turkisblått vann gi deg en fantastisk ramme for ferien din.

Når bør du reise til Thailand?

Været varierer litt fra hvor du er i Thailand når. Du kan i utgangspunktet reise til Thailand hele året, men regnsesongen er i perioden mellom juli og oktober.

 

Kontakt oss

Kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon om en destinasjon, eller vil ha et uforpliktende skreddersydd tilbud.

Vi hjelper deg med spennende og autentiske reiseopplevelser, individuelt tilpasset ditt behov. Du får personlig service hele veien, og vi planlegger drømmereiser med fokus på detaljene.

Det er enkelt og trygt å la oss planlegge din neste reiseopplevelse. Ønsker du at vi skal hjelpe deg, kan du fylle ut dette skjemaet, så hører du fra oss.

 

 

Les også:

Bucuti Beach palm, sand and Chairs

Reisetips Aruba

Aruba er en øy i Karibien, som ligger like utenfor kysten av Venezuela. Denne vakre øya er ikke mer enn 30 km lang og 10 km bred, og det lokale ordtaket «One happy Island» beskriver stemningen på øya godt. På Aruba regner det sjeldent, og været er varmt og godt hele året – med en […]
Bryllupsbilde

5 populære bryllupsreiser

Bryllupsreisen er en fantastisk ferie som feirer starten på en spennende fremtid sammen. I romantiske omgivelser har dere god tid til hverandre, og mange ønsker gjerne litt ekstra luksus på denne turen. Det er mange destinasjoner å velge mellom og det kan være en utfordring å finne ut av hvor dere bør reise. Vi anbefaler […]
Seychellene Strand

Seychellene

Få land i verden har vunnet så mange kåringer om verdens vakreste strender som Seychellene. Babymyk sand, bølger som skvulper mot nakne tær og palmer som duver i vinden. Dette unike reisemålet er kjent for sin tidløse skjønnhet, ro og mangfold. Naturen her blir kraftig vernet og Seychellene er et av landene i verden med […]