fbpx
And breathe tekst

Hjem » Reisetips » Unn deg litt luksus – reisebyrå, spa og velvære

Unn deg litt luksus – reisebyrå, spa og velvære

I en hektisk hverdag kan det være godt å drømme seg bort til palmer, kritthvite strender og hvilepuls. Men noen ganger kan det å planlegge ferie være nok en oppgave du har hengende over deg; Hvor skal vi reise? Er det barnevennlige strender? Hva er inkludert i prisen? Trenger vi visum, og hvordan var det med vaksiner igjen?

Alt dette kan du selvfølgelig finne ut av, men noen ganger kan det være godt å unne seg litt luksus og la noen andre ta over planleggingen, fikse de billigste flybillettene og finne de beste stedene å bo. Alt du trenger å forholde deg til er din personlige reisekonsulent som individuelt tilpasser reiseplanene etter hvordan dere vil bo, og hva dere ønsker å oppleve på ferien.

I Drømmereiser har vi 18-års erfaring med nettopp dette, og vi har derfor et stort nettverk i hele verden som du kan dra nytte av. Du får tips, inspirasjon og god oppfølgning underveis – og til slutt blir det sannsynligvis like billig som hvis du gjør det selv. Gjennom våre avtaler får vi spesielle tilbud og rabatter, og våre lokale agenter sørger for at du blir godt ivaretatt fra du lander til dere sitter på flyet hjem igjen.

Når vi er inne på dette med luksus, så har vi under plukket ut noen reisetips til deg som vil at ferien skal ha litt ekstra fokus på helse, spa og velvære.

Maldivene

Maldivene

Maldivene er akkurat like fantastisk som på bildene – kritthvite korallstrender med vaiende kokospalmer som strekker seg ut mot turkisblått hav, perfekte omgivelser for å lade batteriene.

Centara Grand Resort & Spa er perfekt for deg som vil kombinere vakre strender med et av de beste all inclusive alternativene på Maldivene. Alt fra transport til mat og aktiviteter er inkludert i prisen.  Alle gjester får spabehandling hver dag under hele oppholdet.

Du kan også velge mellom forskjellige aktiviteter som cruise i solnedgang, dykking, snorkling og svømme med hvalhai – alt er inkludert i prisen og hver aktivitet kan dere gjøre én gang per opphold. Les mer om vårt tilbud på Centara Grand Resort & Spa her.

Pause Bien Etre Face A La Mer Easy Resize.com 0

Mauritius

Eksklusivt, vakkert og vennlig. Hvis det finnes et reisemål som kan beskrives som paradiset, så må det være Mauritius.

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa er et hotell kun for voksne. The Seven Coulurs, Wellness Spa er et fristed hvor terapeuter skreddesyr behandlinger som kombinerer gamle skikker med moderne velvære. Atmosfæren er fredelig og intim, perfekt for avslapning, og har også behandlinger beregnet på par. Det blir brukt de reneste ingrediensene, som blir høstet lokalt og omdannet til essensielle oljer.

Hotellet har en karakteristisk identitet og en spesiell sjarm som virkelig reflekterer det autentiske Mauritius. Frisk og koselig innredning, fantastiske strender og nydelig mat. Les mer om Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa  her

 

Christin Hume 505815 UnsplashKontakt oss

Reis alene, med kjæresten eller sammen med vennegjengen til flotte spa og velvære alternativer i Europa.

Det finnes fantastiske spa og spahoteller her: Gdansk, Tallin, Riga, Budapest, Krakow og Istanbul – for å nevne noen.

Ønsker du at vi skal hjelpe deg med din neste reise er det bare å ta kontakt med oss.

Les også:

Bucuti Beach palm, sand and Chairs

Reisetips Aruba

Aruba er en øy i Karibien, som ligger like utenfor kysten av Venezuela. Denne vakre øya er ikke mer enn 30 km lang og 10 km bred, og det lokale ordtaket «One happy Island» beskriver stemningen på øya godt. På Aruba regner det sjeldent, og været er varmt og godt hele året – med en […]
Bryllupsbilde

5 populære bryllupsreiser

Bryllupsreisen er en fantastisk ferie som feirer starten på en spennende fremtid sammen. I romantiske omgivelser har dere god tid til hverandre, og mange ønsker gjerne litt ekstra luksus på denne turen. Det er mange destinasjoner å velge mellom og det kan være en utfordring å finne ut av hvor dere bør reise. Vi anbefaler […]
Seychellene Strand

Seychellene

Få land i verden har vunnet så mange kåringer om verdens vakreste strender som Seychellene. Babymyk sand, bølger som skvulper mot nakne tær og palmer som duver i vinden. Dette unike reisemålet er kjent for sin tidløse skjønnhet, ro og mangfold. Naturen her blir kraftig vernet og Seychellene er et av landene i verden med […]