fbpx

Centara Grand Island Resort Spa

Perfekt for deg som vil kombinere vakre strender med et av de beste all inclusive alternativene på Maldivene.

Be om tilbud

Denne reisen har ikke fastpris - be om tilbud så tar vi kontakt

Destinasjon

Avreisested

Oslo Gardermoen

Anbefalt periode

Hele året

Overnatting

Deluxe Beach Villa

Pris

fra kr 57 150,- pr pers

Varighet

9 dager - 7 netter

Ikon Strand Gronn

Om Centara Grand Island Resort Spa

På Centara Grand Island Resort Spa er alt fra transport til mat og aktiviteter inkludert i prisen.  Alle gjester får blant annet inkludert spabehandling under oppholdet. Du kan også velge mellom forskjellige aktiviteter som cruise i solnedgang, dykking, snorkling og svømme med hvalhai – alt inkludert i prisen.

Dette fem-stjerners resortet ligger kun 25 minutter med sjøfly fra  hovedstaden Male. Villaene ligger på påler i vannet og beach suitene harmonerer vakkert med naturen. Område har karakteristiske gangveier og bygninger i kolonistil. Kritthvite strender, palmer, og blått hav så langt øye kan se setter den perfekte rammen for en fantastisk ferie. Perfekt for deg som vil kombinere vakre strender med et av de beste all inclusive alternativene på Maldivene.

Maldivene kan by på en rekke spennende opplevelser – Utvalget er stort, og er i tillegg egnet for barn, slik at du og din familie kan oppleve nye og spennende ting sammen i fantastiske omgivelser. Mye av det eksotiske livet på Maldivene er under vann, og Centara Grand Island er ikke noe unntak. Korallrevet på stedet gir et rikt, variert og fargerikt liv, og er et paradis for snorklere. Det er også enkel tilgang til noen av de mest kjente dykkestedene i verden, og like utenfor øya ligger et skipsvrak som er et populær dykkested.

Her har du et stort utvalg av aktiviteter. Flotte fasiliteter og fantastiske omgivelser gjør dette til et anbefalt sted for deg og kjæresten, som bryllupsreise eller en unik ferie for familien.

Merk: Resortet har også andre romtyper og priser, kontakt oss hvis du er interessert i et tilbud på Centara Grand Island Resort & Spa.

Inkludert

Fly tur/retur Oslo
Sjøfly tur/retur Centara Grand Island Resort Spa
All Inclusive

Infinity-basseng
Basseng for barn og kids club
Camp safari for ungdommer
E-zone, underholdningssone for tenåringer
Spa senter
Treningssenter
Tennis, volleyball, biljard og badmington
Padi dykkesenter
Vindsurfing
Pedalbår
Kajakk

Halv og heldags utflukter
Solnedgangsfiske
Solnedgangs cruise
Hvalhaisafari
Oppdagelsestur til en lokal øy
Club lounge

Skreddersy din reise til Maldivene?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!